een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Plafonds

Contacteer ons

Plafonds zijn er in allerlei maten, kleuren en afwerkingen. Naargelang de ruimte waarvoor deze moet dienen, kunt u kiezen voor eentje die perfect versmelt met uw overige interieurelementen. VDD-Interieurafwerking is gespecialiseerd in de plaatsing van een ruim aanbod plafonds, zodat u vast en zeker de juiste keuze in ons assortiment terugvindt voor bij u thuis, op kantoor of eender waar.

Voor iedere ruimte beschikt VDD over de geschikte soorten plafond!

Lineaire metalen plafonds of lamellenplafonds zijn in. Want u creëert moeiteloos prachtige visuele effecten. En u kiest uit verschillende breedtes en een brede waaier van kleuren. Flexibiliteit troef: met of zonder voeg – voor een optisch verlengend effect? Staal of roestvrij staal (aluminium)? Binnen of buiten installeren? Akoestische isolatie of niet? Het kan allemaal met flexibele lineaire metalen plafonds. Onze experts bevestigen de panelen aan de ophangstructuur van uw plafond en ... klaar.

Ook geluiddempende plafonds zijn bij ons troef aan huis. Wordt geluid lawaai? Dan veroorzaakt het stress en irritatie. Akoestische plafonds absorberen het lawaai in de ruimte, en isoleren tegen geluidshinder van buitenaf. Twee vliegen in een klap! Bovendien behandelt u met akoestische plafonds de gehele of gedeeltelijke ruimte in een keer. Handig! Denk maar aan uitgestrekte landschapskantoren en publieke gebouwen. Wijk af van standaardvormen en kies voor doordachte kleuren. Het resultaat is uniek en trendy. Uw plafond is een echte blikvanger.

Verder zijn we ook thuis in de plaatsing van houten plafonds. Wooncomfort en hout vormen namelijk een gouden combinatie: een gezonde luchtvochtigheid, een prima akoestische isolatie, een aangenaam leefklimaat. Houten plafonds geven uw woning een luxueuze en warme uitstraling. De tijdloze, organische kroon op uw ruimte! En een nog hele belangrijke zijn de brandwerende plafonds. Treedt er brand op in uw gebouw, dan kunnen deze plafonds letterlijk levens redden: ze houden de schadelijke vlammen tegen, ze beschermen en beveiligen de verdieping boven de brandhaard en ze creëren kostbare tijd om het gebouw te kunnen evacueren.

Daarnaast zijn de spanplafonds ook een optie. Een spanplafond is een vals plafond van strak gespannen kunststofdoek. Zo is het mogelijk om het plafond in een kamer snel te verlagen. Wist je dat dit dan ook goed is voor uw energiefactuur? Door het plafond te verlagen met een spanplafond zorg je er ook voor dat je minder ruimte moet verwarmen! Nog een echte topper: de Gyproc plafonds. Gyproc is vooral populair door het gemak van installatie, de mogelijkheid tot perfecte afwerking en de brandveiligheid!

VDD-Interieurafwerking biedt plafonds aan hoge kwaliteit

Of het nu gaat om Clean-Room plafonds, tegelplafonds, metalen roosterplafonds, gipskartonplafonds, spanplafonds en ga zo maar verder: VDD-Interieurafwerking maakt zich niet alleen sterk door een uitstekende klantgerichtheid, maar ook door producten aan te bieden van topkwaliteit. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen omtrent de plaatsing van onze plafonds?

Of had u graag een offerte aangevraagd? U kunt hiervoor steeds terecht op het nummer 052 52 06 19. VDD-Interieurafwerking staat garant voor een snelle behandeling van al uw aanvragen!

Klanten getuigen

 • "Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input