Over Ons

Van der Donckt Didier, zaakvoerder van de firma VDD-Interieurafwerking bvba is sinds 1982 actief in de branche voor wanden en plafonds. Een decennia lang, heeft de zaakvoerder mee op de werf de plaatsing verzorgt. De gedachtengang : de praktijk moet de theorie ondersteunen. Op een goed fundament kan gebouwd worden.

Samen met deze kennis en ervaring evolueerde ook de omvang en de grootte van de werven. Daarom step by step, heeft de firma zijn activiteiten uitgebreid om een zo breed mogelijke waaier te kunnen aanbieden van afwerkingsmaterialen. De privé-klant als grotere klanten genieten van deze opgebouwde kennis. De firma heeft steeds beoogd zich niet strikt te binden aan merken, wat de uiteindelijke klant ten goede komt.

Nog steeds tot op heden, verzekert de persoonlijke opvolging de correcte uitvoering van de materialen. Hierdoor stellen wij ons zo flexibel mogelijk op ingevolge de evolutie van de werf om zo korrekt mogelijk de planning te volgen.

Ondersteund door mede-vennoot Teucher Doris, verzorgen wij ook de administratieve afhandeling van de projecten i.v.m technische fiches, brandrapporten, etc…