Plafondsystemen

Plafondsystemen

Plafondsystemen van A tot Z

VdD Interieurafwerking is uw geknipte partner voor elk plafond. Kies uw favoriete materiaal voor plafondsystemen:
Warm hout, tijdloos metaal, vederlicht gipskarton en luchtig rooster.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

 

 

Plafondsystemen voor al uw wensen

Plafondsystemen voor al uw wensen

Voor ieder gebouw bestaan er plafondsystemen die een antwoord bieden op de specifieke eisen en functies van het interieur. Van een private woning tot een steriele ziekenhuisomgeving, VDD Interieur heeft steeds een oplossing op maat.

 

Welke plafondsystemen bestaan er zoal?

Je bent op zoek naar een systeemplafond voor jouw interieur. Dat moet strak en stijlvol zijn voor je woonkamer, uiterst vochtbestendig in de badkamer, brandwerend in een bedrijfsomgeving en noem zo maar op. De mogelijkheden voor de installatie van plafondsystemen zijn quasi eindeloos. VDD geeft je dus graag een overzicht van de verschillende types systeemplafonds.

  • Akoestisch dempende plafonds: je woont aan een drukke straat of werkt in een gebouw met meerdere geluidsbronnen. Dankzij het plafond kunnen we geluidsoverlast onderdrukken. Gedaan dus met luidruchtige werkomgevingen of buren- en straatlawaai bij je thuis.
  • Hygiëneplafonds: steriele omgevingen als ziekenhuizen of laboratoria hebben hele specifieke eisen voor hun inrichting. Dankzij een hygiënisch systeemplafond kan VDD Interieur ook aan hun wensen voldoen.
  • Brandwerende plafonds: thuis of op het werk, brandveiligheid verdient alle aandacht. Dankzij plafondsystemen in brandwerend materiaal kunnen branden worden vertraagd zodat die niet uitbreiden voor de hulpdiensten ter plekke zijn.
  • Balvaste sportplafonds: plafonds in sporthallen krijgen het zwaar te verduren. Ballen vliegen in het rond en komen dus ook tegen het plafond terecht. Om er zeker van te zijn dat het plafond niet naar beneden komt installeert VDD Interieur speciale plafondsystemen in sporthallen, stijlvol en extra stevig.

Maar ook de keuze in afwerkingsmaterialen is groot en afgestemd om jouw wensen en eisen. Zo kan je kiezen voor een plafondsysteem in hout, metaal, gipskarton of roosterplafonds.

Wil je meer advies over onze verschillende systemen of ben je op zoek naar het plafond dat het best bij je past? Neem vrijblijvend contact op met ons voor een aanbod op maat.

Een systeemplafond installeren? Werk voor specialisten

Er bestaan verschillende technieken om plafondsystemen te monteren. We zetten de belangrijkste methodes die wij hanteren graag voor je op een rij:

  • Systeemplafond met zichtbaar of half zichtbaar kader: met dit systeem blijven de plafondprofielen (deels) zichtbaar. De plafondplaten worden vervolgens in de profielkaders gelegd. Een vaak toegepaste techniek in kantoorgebouwen om makkelijk kabels achter het plafond te verbergen
  • Bandrasterstructuur: enkel de brede banden van de structuur zijn zichtbaar. De plafondpanelen worden daarin bevestigd en sluiten tussen de banden naadloos aan.
  • Clip-in systeem: bij een clip-in systeem is de draagstructuur onzichtbaar. De panelen van het systeemplafond klikken vast in bovenliggende structuur. Daarmee combineer je een strak interieur met alle voordelen van een plafondsysteem.

VDD Interieur heeft alle expertise in huis om jouw systeemplafond vakkundig te installeren. Maak een afspraak voor professioneel advies op maat.

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.