Isolatie

Isolatie

Voor iedere ruimte beschikt VDD over de geschikte soorten isolatie!

Isolatie is een absolute must voor ieder gebouw, ieder pand, iedere ruimte en iedere kamer. Zowel geluiddempend als geluidswerend, zowel brandwerend als thermisch: stuk voor stuk hebben ze hun voordelen, die u telkens goede diensten kunnen bewijzen in de toekomst. VDD-Interieurafwerking bespreekt graag met u de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie en geeft advies waar mogelijk.

Inleving in de gedachtengang en wensen van de klant.
Géén gebondenheid aan merken – dus advies voor betere tot beste oplossing voor het project.
Flexibiliteit en nakomen van afspraken en planning
Bedrijfsleider meer dan 30 jaar ervaring in wanden en plafonds

Isolatie is een absolute must voor ieder gebouw, ieder pand, iedere ruimte en iedere kamer. Zowel geluiddempend als geluidswerend, zowel brandwerend als thermisch: stuk voor stuk hebben ze hun voordelen, die u telkens goede diensten kunnen bewijzen in de toekomst. VDD-Interieurafwerking bespreekt graag met u de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie en geeft advies waar mogelijk.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Geluiddempende isolatie en geluidswerende isolatie

Geluiddempende isolatie is ideaal indien u veel last ondervindt van vervelende geluiden. Denk maar eens na. Wilt u ook komaf maken met die vervelende hakken boven u? Wilt u geen dichtslaande deuren meer naar de oren gegooid krijgen? Dan hebben wij voor u de nodige akoestische absorptie! Geluiddempende akoestische isolatie is precies wat u zoekt. Niet alleen zullen hierdoor de geluiden aanzienlijk worden tegengehouden, ook de akoestiek in uw kamers zal drastisch verbeteren.

Geluidswerende isolatie houdt dan weer geluid van zowel binnen als buiten tegen. De intensiteit van deze geluidshinder kan meer dan vaak de spuigaten uitlopen, daarvan zijn we ons meer dan bewust. Daarom bieden we u ook geluidswerende akoestische isolatie: de storende geluiden zullen voorgoed tot het verleden behoren, zodat u voortaan in alle rust en stilte zult kunnen genieten van uw dagdagelijkse activiteiten.

Brandwerende isolatie en thermische isolatie

Waar u ook woont, uw muren, plafonds en vloeren moeten te allen tijde worden voorzien van een brandwerende isolatie. In geval van brand wilt u immers toch ook een extra bescherming voor uzelf en uw bezittingen? En dat is net wat brandwerende isolatie u te bieden heeft. VDD-Interieurafwerking komt graag ter plaatse een kijkje nemen om samen met u te bespreken welke brandwerende isolatie voor u het beste is.

Thermische isolatie is ook graag van de partij in uw woonst. Deze laat toe te genieten van aangename temperaturen binnen, zowel tijdens barre wintermaanden als tijdens zwoele zomermaanden. Onze installateurs maken hiervoor gebruik van diverse isolatiesystemen en- materialen. Naargelang de noden van uw woning, gaan we bijvoorbeeld over de installatie van glaswol, gipskartonplaat of zelf een combinatie van beide.

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden voor bij uw thuis, op kantoor of eender waar? Of had u graag een offerte aangevraagd? Aarzel dan niet langer, want u kunt met al uw vragen terecht op het nummer 052 52 06 19. Voor een offerte kunt u te allen tijde ons online contactformulier invullen. VDD-Interieurafwerking schiet u spoedig mogelijk te hulp.

Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

GERELATEERDE REFERENTIES

REFERENTIES

Isolatie

Voor iedere ruimte beschikt VDD over de geschikte soorten isolatie! Isolatie is een absolute must voor ieder gebouw, ieder pand, iedere ruimte en iedere kamer. Zowel geluiddempend als geluidswerend, zowel brandwerend als...