een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Gipskartonplafonds

Contacteer ons
Uw plafond neemt de vorm aan die u wilt: golvend, vlak, met niveauverschillen, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos!Uw plafond neemt de vorm aan die u wilt: golvend, vlak, met niveauverschillen, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Gipskartonplafonds - Strak of met vrije gedachtengang

Vrije vormgeving is de grote troef van gipskartonplafonds. Houdt u het graag strak ? Of gaat u voor sfeer en structuur met een golvend gipskartonplafond ? U kiest. Verschillende hoogtes met een piekfijne overgang, vrijhangende eilanden, … u laat uw fantasie de vrije loop. En met een paar rake accenten deelt u uw grote kantoor-, winkel- of andere ruimte, subtiel op in zones. Het resultaat? Strakke, sobere lijnen en een ruimte met karakter en definitie. Bovendien creëren geperforeerde gipskernplaten een hogere akoestische absorptie - voor een aangenaam geluidsklimaat.

 

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Gipsplaten plafond in alle vormen

Onze experts bouwen uw gipskartonplafond vlot op met gipsplaten. Uw plafond neemt de vorm aan die u wilt: golvend, vlak, met niveauverschillen, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag onze experts om deskundig advies. Wij plaatsen snel uw gipskartonplafond. En u staat versteld van de zachte prijs.

Gipskartonplafond met gipsplaten plafond

Voor een licht en flexibel gipskartonplafond bent u bij VDD - Interieurafwerking bvba aan het juiste adres. Onze ervaren experten bevestigen uw favoriete gipsplaten vakkundig aan het plafond. Ontdek ook onze houten plafonds,akoestische plafonds, enz. Bel ons vrijblijvend op het nummer 052 52 06 19en we geven u graag meer info.

Onze leveranciers:

 • Gyproc
 • Knauf
 • Siniat (Lafarge)
 • ...

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input