een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Gipskartonplafonds

Contacteer ons
Uw plafond neemt de vorm aan die u wilt: golvend, vlak, met niveauverschillen, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos! Uw plafond neemt de vorm aan die u wilt: golvend, vlak, met niveauverschillen, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Gipskartonplafonds - Strak of met vrije gedachtegang

Vrije vormgeving is de grote troef van gipskartonplafonds. Houdt u het graag strak ? Of gaat u voor sfeer en structuur met een golvend gipskartonplafond ? U kiest. Verschillende hoogtes met een piekfijne overgang, vrijhangende eilanden, … u laat uw fantasie de vrije loop. En met een paar rake accenten deelt u uw grote kantoor-, winkel- of andere ruimte, subtiel op in zones. Het resultaat? Strakke, sobere lijnen en een ruimte met karakter en definitie. Bovendien creëren geperforeerde gipskernplaten een hogere akoestische absorptie - voor een aangenaam geluidsklimaat.

Klanten getuigen

 • "Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Gipsplaten plafond in alle vormen

Onze experts bouwen uw gipskartonplafond vlot op met gipsplaten. Uw plafond neemt de vorm aan die u wilt: golvend, vlak, met niveauverschillen, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag onze experts om deskundig advies. Wij plaatsen snel uw gipskartonplafond. En u staat versteld van de zachte prijs.

Gipskartonplafond met gipsplaten plafond

Voor een licht en flexibel gipskartonplafond bent u bij VDD - Interieurafwerking bvba aan het juiste adres. Onze ervaren experten bevestigen uw favoriete gipsplaten vakkundig aan het plafond. Ontdek ook onze houten plafonds,akoestische plafonds, enz. Bel ons vrijblijvend op het nummer 052 52 06 19en we geven u graag meer info.

Onze leveranciers:

 • Gyproc
 • Knauf
 • Siniat (Lafarge)
 • ...

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input