een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Gipskartonplafonds

Contacteer ons
Uw plafond neemt de vorm aan die u wilt: golvend, vlak, met niveauverschillen, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos! Uw plafond neemt de vorm aan die u wilt: golvend, vlak, met niveauverschillen, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Gipskartonplafonds - Strak of met vrije gedachtegang

Vrije vormgeving is de grote troef van gipskartonplafonds. Houdt u het graag strak ? Of gaat u voor sfeer en structuur met een golvend gipskartonplafond ? U kiest. Verschillende hoogtes met een piekfijne overgang, vrijhangende eilanden, … u laat uw fantasie de vrije loop. En met een paar rake accenten deelt u uw grote kantoor-, winkel- of andere ruimte, subtiel op in zones. Het resultaat? Strakke, sobere lijnen en een ruimte met karakter en definitie. Bovendien creëren geperforeerde gipskernplaten een hogere akoestische absorptie - voor een aangenaam geluidsklimaat.

Klanten getuigen

 • Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Gipsplaten plafond in alle vormen

Onze experts bouwen uw gipskartonplafond vlot op met gipsplaten. Uw plafond neemt de vorm aan die u wilt: golvend, vlak, met niveauverschillen, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag onze experts om deskundig advies. Wij plaatsen snel uw gipskartonplafond. En u staat versteld van de zachte prijs.

Gipskartonplafond met gipsplaten plafond

Voor een licht en flexibel gipskartonplafond bent u bij VDD - Interieurafwerking bvba aan het juiste adres. Onze ervaren experten bevestigen uw favoriete gipsplaten vakkundig aan het plafond. Ontdek ook onze houten plafonds,akoestische plafonds, enz. Bel ons vrijblijvend op het nummer 052 52 06 19en we geven u graag meer info.

Onze leveranciers:

 • Gyproc
 • Knauf
 • Siniat (Lafarge)
 • ...

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input