Lineaire metalen plafonds

Lineaire metalen plafonds

Lamellenplafonds: mooie visuele effecten

Lineaire metalen plafonds of lamellenplafonds zijn in. Want u creëert moeiteloos prachtige visuele effecten. En u kiest uit verschillende breedtes en een brede waaier van kleuren. Flexibiliteit troef: met of zonder voeg – voor een optisch verlengend effect? Staal of roestvrij staal (aluminium)? Binnen of buiten installeren? Akoestische isolatie of niet? Het kan allemaal met flexibele lineaire metalen plafonds. Onze experts bevestigen de panelen aan de ophangstructuur van uw plafond en … klaar.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

 

 

Lineaire metalen plafond installatie

Lamellenplafond: installatie

Hoe installeren wij uw lineair metalen plafond? Onze deskundigen creëren een ophangstructuur aan uw plafond. Ze klikken kamerbrede panelen op de dragers. De panelen van een lineair metalen plafond zijn duurzaam, onderhoudsvrij en budgetvriendelijk. Bovendien creëert u met open voegen in de ophangstructuur van uw plafond een ingenieus systeem voor geluidsabsorptie.

Kies een lineair metalen plafond

Verliefd op het verbluffende lijnenspel van een lineair metalen plafond? Neem dan nu contact op met onze ervaren plafondspecialisten. Ze bieden u pasklaar advies over de ophangstructuur van uw plafond, en begeleiden u in uw panelenkeuze. Ontdek ook onze metalen roosterplafonds.

Tijd winnen? Vul dan meteen uw offerteaanvraag in.

Onze leveranciers:

  • Iccenter Metalform
  • Hunter Douglas

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.