een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Lineaire metalen plafonds

Contacteer ons
Verliefd op het verbluffende lijnenspel van een lineair metalen plafond? Contacteer ons vandaag voor meer info. Verliefd op het verbluffende lijnenspel van een lineair metalen plafond? Contacteer ons vandaag voor meer info.

Lineaire metalen plafonds of lamellenplafonds zijn in. Want u creëert moeiteloos prachtige visuele effecten. En u kiest uit verschillende breedtes en een brede waaier van kleuren. Flexibiliteit troef: met of zonder voeg – voor een optisch verlengend effect? Staal of roestvrij staal (aluminium)? Binnen of buiten installeren? Akoestische isolatie of niet? Het kan allemaal met flexibele lineaire metalen plafonds. Onze experts bevestigen de panelen aan de ophangstructuur van uw plafond en ... klaar.

Klanten getuigen

 • Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Lineair metalen plafond met solide basis

Hoe installeren wij uw lineair metalen plafond? Onze deskundigen creëren een ophangstructuur aan uw plafond. Ze klikken kamerbrede panelen op de dragers. De panelen van een lineair metalen plafond zijn duurzaam, onderhoudsvrij en budgetvriendelijk. Bovendien creëert u met open voegen in de ophangstructuur van uw plafond een ingenieus systeem voor geluidsabsorptie.

Kies een lineair metalen plafond

Verliefd op het verbluffende lijnenspel van een lineair metalen plafond? Neem dan nu contact op met onze ervaren plafondspecialisten. Ze bieden u pasklaar advies over de ophangstructuur van uw plafond, en begeleiden u in uw panelenkeuze. Ontdek ook onze metalen roosterplafonds.

Tijd winnen? Vul dan meteen uw offerteaanvraag in.

Onze leveranciers:

 • Iccenter Metalform
 • Hunter Douglas

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input