een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Brandvertragende plafonds

Contacteer ons
Brandvertragende plafonds

Brandvertragende plafond - meer als een brandstabiel plafonds

Een brandvertragend plafond garandeert u de veilig evacuatie van uzelf en andere personen op uw locatie. Maar wie wil nu ook nog verantwoordelijkheid dragen voor andere personen ? Wie wel zijn eigengebouw niet maximaal beschermen ? Wie wil verantwoordelijk worden gesteld voor de schade aan eigen of andere gebouwen of personen? 

Klanten getuigen

 • Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Brandvertragende plafond - meer als een brandstabiel plafonds

Een brandvertragend plafond garandeert u de veilig evacuatie van uzelf en andere personen op uw locatie. Maar wie wil nu ook nog verantwoordelijkheid dragen voor andere personen ? Wie wel zijn eigengebouw niet maximaal beschermen ? Wie wil verantwoordelijk worden gesteld voor de schade aan eigen of andere gebouwen of personen? 

Deze verantwoordelijkheid ligt niet enkel bij mensen die studentenkamers verhuren of bedrijven die hun machinepark en/of hun magazijn moeten beschermen.

Dek u daarom zoveel mogelijk in met brandwerende plafonds.  Deze zorgen niet enkel dat u met de personen veilig het gebouw kunt verlaten maar ook dat de eventuele stabiliteit van het gebouw wordt bewaard. Uw verzekering is er ook blij mee en zal je hiervoor belonen met lagere premies.

Met onze leveranciers en in samenspraak met de brandweer kunnen wij oplossing aanbieden tot 120 minuten.

Onze leveranciers:

 • Promat
 • Gyproc
 • Siniat
 • Fermacell
 • RF Technologie

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input