Brandwerende voorzetwanden

Brandwerende voorzetwanden

Brandwerende voorzetwanden: all-in-one

Brandwerende voorzetwanden, het begrip zegt het zelf: ze zijn ideaal voor de brandwerende wegwerking van grote installaties of wandoneffenheden. Bovendien kunt u deze ook gebruiken als warmte-isolatie, perfect toch? Inderdaad, VDD-Interieurafwerking zorgt steevast voor all-in-one oplossingen, waarbij uw veiligheid en comfort onze twee voornaamste streefdoelen vormen. Bekijk hieronder alvast wat onze brandwerende voorzetwanden voor u kunnen betekenen!

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

 

 

Onze brandwerende voorzetwand, uw veiligheid

Ongeacht waarvoor u brandwerende voorzetwanden voor wenst aan te schaffen, de ruimtes in kwestie moeten worden beschermd van mogelijke brandhaarden die kunnen ontstaan ter hoogte van onder andere de technische schachten. Het is onverantwoord dat de bouwlagen wel degelijk worden beschermd maar de investering verloren gaat door een hiaat in het gehele concept.

De brand slaat namelijk vaak uit naar andere verdiepingen en dit door aanwezige openingen. Wilt u deze vlammen een halt toeroepen, zodat het niet naar andere verdiepingen kan gaan? Ga dan voor onze brandwerende voorzetwanden. Nog niet geheel overtuigd? Bedenk dat even dat u misschien zelf het slachtoffer kunt worden van de onderliggende bouwlaag, die niet brandwerend werd opgesteld tegen de vuurhaard… Inderdaad, brandveiligheid voor iedereen is steeds de beste oplossing!

Bovendien kunnen voorzetwanden ook zijdelings aangelegen panden beschermen. Het vuur verspreidt zich immers niet enkel in één richting! Met onze brandwerende voorzetwanden voorziet u met andere woorden niet alleen uzelf van een grote bescherming, maar ook uw buren.

Ontdek uiteraard ook onze infopagina over brandwerende scheidingswanden.

We leveren brandwerende voorzetwanden aan aantrekkelijke prijzen

Dacht u dat brandwerende voorzetwanden u ettelijke fortuinen zouden kosten? Dan maakt VDD-Interieurafwerking hiermee graag komaf. Onze wanden zijn immers beschikbaar voor iedereen en samen met u wordt gekeken naar de meest geschikte oplossing volgens uw situatie, budget en persoonlijke voorkeuren. We bieden kwaliteit aan een voordelige prijs en dit van topmerken, zoals Gyproc, Promat, Siniat, Fermacell en ga zo maar verder. Niet alleen uw veiligheid verdient de allerbeste voorzorgsmaatregelen, maar ook uw woonst.

Kies voor een optimaal veilig gevoel in huis, op kantoor of eender waar en ga vandaag nog voor onze brandwerende voorzetwanden.

Indien u meer te weten wilt komen omtrent de prijzen en mogelijke uitvoeringen, kunt u ons steeds contacteren op het nummer 052 52 06 19. Voor een offerte kunt u te allen tijde ons online offerteformulier invullen. VDD-Interieurafwerking hoopt hoe dan ook zo snel mogelijk uw veiligheid te mogen garanderen.

Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.