Akoestische voorzetwanden

Akoestische voorzetwanden

Rust en stilte met akoestische voorzetwanden

Woont u dicht bij een druk verkeerspunt? Of ligt uw kantoor naast een lawaaierige fabriek? Hou harde geluiden op vakkundige wijze buiten en investeer in akoestische isolatiewanden om uzelf van rust en stilte te voorzien. U concentreert zich optimaal op uw taken, of geniet van de vredige kalmte. Vraag meer informatie aan onze specialisten. Zij gidsen u naar de beste kwalitatieve wanden op de markt.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

 

 

Akoestische voorzetwanden, wat zijn deze precies?

Voorzetwanden op zich zijn in feite lichte constructies, dewelke worden aangebracht voor een basiswand met als doel de akoestische isolatie van de muur in kwestie te verbeteren of te optimaliseren. Klinkt dit zwaar in de oren? Geen nood, het gewicht van deze voorzetwand is niets vergelijken met dat van de basiswand. Ook zal deze niet al te veel plaats innemen, aangezien de constructie een tiental centimeter zal bedragen.

Investeren in akoestische voorzetwanden is misschien wel de beste investering die u ooit zal doen. Waarom? Omdat u het lawaai voorgoed zal buiten houden, waardoor u uw leef- en wooncomfort aanzienlijk zal verhogen. Niet alleen bij u thuis kunt u op deze manier weer optimaal genieten, maar ook op de werkvloer bieden akoestische voorzetwanden een absolute plus.

Additioneel kan u ook opteren voor onze akoestische geluidsdempende plafonds of akoestische geluidswerende plafonds.

Akoestischewanden: troef aan huis bij VDD-Interieurafwerking!

VDD-Interieurafwerking werkt alleen maar met de meest kwalitatieve merken, materialen en producten. Uw woon- en werkcomfort is namelijk onze prioriteit en we zijn slechts tevreden als u als klant tevreden bent van onze diensten. Bovendien werken we met echte vakmensen, waardoor u weldra zult kunnen genieten van een nette en gedetailleerde afwerking. Het zal de finishing touch vormen in uw woonst of kantoorruimte, dankzij een stijlvolle wandafwerking. U heeft het voor het kiezen: houten wanden, lichte scheidingswanden, verplaatsbare wanden en ga zo maar verder: bij VDD-Interieurafwerking hebben we ongetwijfeld iets dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren, stijl en budget.

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.