een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Metalen Roosterplafonds

Contacteer ons
Metalen Roosterplafonds

Roosterplafonds zijn dankzij hun openingen ideaal voor ruimtes waarin continue luchtdoorstroming belangrijk is. Een roosterplafond in aluminium of staal creëert bovendien een interessant ruimtelijk effect en boeiende licht- en schaduweffecten. Uw architect laat zijn fantasie volledig de vrije loop, en kiest uit verschillende openingen en kleuren. Elk plafond is uniek.

Klanten getuigen

 • Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Flexibel roosterplafond in aluminium of staal

Wees creatief met een roosterplafond in aluminium of staal. Kies uit verschillende openingen in de basiskleuren en geef verrassende afwerking aan uw plafond. Onze vaklui zullen uw roosterplafond in aluminium of staal in een oogwenk monteren. De ideale plafondoplossing voor toonzalen, grote winkelruimtes, enz.

Kies roosterplafond in aluminium of staal?

Houdt u van een metalen, cleane  open look? En van moderne, onderhoudsvrije materialen? Kies dan voor een roosterplafond in aluminium of staal. Vraag meer informatie aan onze ervaren deskundigen. Ontdek ook onze lineaire metalen plafonds.

Onze leveranciers:

 • Hunter Douglas
 • Lindner
 • ...

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input