een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Metalen Roosterplafonds

Contacteer ons
Metalen Roosterplafonds

Roosterplafonds zijn dankzij hun openingen ideaal voor ruimtes waarin continue luchtdoorstroming belangrijk is. Een roosterplafond in aluminium of staal creëert bovendien een interessant ruimtelijk effect en boeiende licht- en schaduweffecten. Uw architect laat zijn fantasie volledig de vrije loop, en kiest uit verschillende openingen en kleuren. Elk plafond is uniek.

Klanten getuigen

 • "Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Flexibel roosterplafond in aluminium of staal

Wees creatief met een roosterplafond in aluminium of staal. Kies uit verschillende openingen in de basiskleuren en geef verrassende afwerking aan uw plafond. Onze vaklui zullen uw roosterplafond in aluminium of staal in een oogwenk monteren. De ideale plafondoplossing voor toonzalen, grote winkelruimtes, enz.

Kies roosterplafond in aluminium of staal?

Houdt u van een metalen, cleane  open look? En van moderne, onderhoudsvrije materialen? Kies dan voor een roosterplafond in aluminium of staal. Vraag meer informatie aan onze ervaren deskundigen. Ontdek ook onze lineaire metalen plafonds.

Onze leveranciers:

 • Hunter Douglas
 • Lindner
 • ...

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input