een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Metalen Roosterplafonds

Contacteer ons
Metalen Roosterplafonds

Roosterplafonds zijn dankzij hun openingen ideaal voor ruimtes waarin continue luchtdoorstroming belangrijk is. Een roosterplafond in aluminium of staal creëert bovendien een interessant ruimtelijk effect en boeiende licht- en schaduweffecten. Uw architect laat zijn fantasie volledig de vrije loop, en kiest uit verschillende openingen en kleuren. Elk plafond is uniek.

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Flexibel roosterplafond in aluminium of staal

Wees creatief met een roosterplafond in aluminium of staal. Kies uit verschillende openingen in de basiskleuren en geef verrassende afwerking aan uw plafond. Onze vaklui zullen uw roosterplafond in aluminium of staal in een oogwenk monteren. De ideale plafondoplossing voor toonzalen, grote winkelruimtes, enz.

Kies roosterplafond in aluminium of staal?

Houdt u van een metalen, cleane  open look? En van moderne, onderhoudsvrije materialen? Kies dan voor een roosterplafond in aluminium of staal. Vraag meer informatie aan onze ervaren deskundigen. Ontdek ook onze lineaire metalen plafonds.

Onze leveranciers:

 • Hunter Douglas
 • Lindner
 • ...

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input