een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Tegelplafonds

Contacteer ons
Tegelplafonds heeft ten opzichte van een vals plafond in gyproc de bereikbaarheid van de open ruimte als grote voordeel.Tegelplafonds heeft ten opzichte van een vals plafond in gyproc de bereikbaarheid van de open ruimte als grote voordeel.

U bent het vast met ons eens als we zeggen dat een plafond niet alleen een functionele functie heeft, maar ook een esthetische. Het behoort namelijk werkelijk tot de aankleding van uw ruimte, waardoor deze kan staan of vallen met de afwerking van het plafond. Nu zijn er diverse uitvoeringen mogelijk, maar één van de meest praktische is wel deze van het tegelplafond. Het oogt mooi, laat een knappe afwerking toe en bovenal: het is snel en gemakkelijk te plaatsen.      

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Tegelplafonds voor een optimaal gemak

Een tegelplafond heeft een heleboel voordelen voor u in petto en is dan ook toepasbaar in diverse ruimten en omgevingen. Waar u ze vast en zeker al weleens heeft gezien is in een handelszaak of restaurant of in een kantoorruimte. Maar ook in woningen is de plaatsing mogelijk, dus ook bij u thuis. Uw woonkamer, badkamer, hobbykamer, keuken en ga zo maar verder kunnen daarom bij onze specialisten terecht voor een feilloze installatie.

Tegelplafonds heeft ten opzichte van een vals plafond in gyproc de bereikbaarheid van de open ruimte als grote voordeel. Maar de bereikbaarheid, maar ook de akoestiek, isolatie en snelheid van afwerken zijn topvoordelen voor u als klant. Bovendien voorzien we u van kwaliteitstegels die in verschillende maten, kleuren en patronen verkrijgbaar zijn. Naargelang uw persoonlijke smaak, budget en ruimtes bespreken we graag met u de mogelijkheden.

De werking van tegelplafonds

Waaruit bestaan tegelplafonds nu precies? Wel, deze wordt opgetrokken uit tegels, die worden gelegd of geklipst. Als basis wordt gebruik gemaakt van een metalen structuur uit T-profielen. Deze zijn voorgelakt in standaardkleuren wanneer ze zichtbaar blijven, maar ze kunnen ook nagelakt worden in Ral-kleuren. De afgewerkte tegels worden hierin geplaatst.

De tegels zelf worden vlak ingelegd in deze kaderstructuur, wat ook weleens de vlakke inleg wordt genoemd. Ze zakken ietwat door tegenover de basiskaderstructuur, wat door ons ook de doorzak wordt genoemd. Wenst u niets meer te zien van de profielen, dan krijgen we een verdekt-uitneembaar plafond. Het resultaat? Een prachtige afwerking, geschikt voor in eender welke ruimte! Bovendien bent u van kwaliteit gegarandeerd met merken als:

 

 • Rockfon
 • Eurocoustic
 • Ecophon
 • Armstrong
 • Odenwald
 • AMF
 • Ceilux
 • Vektron
 • ...

 

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input