Brandstabiele plafonds

Brandstabiele plafonds

Een veilig gevoel met brandstabiele plafonds

Brand is iets dat iedereen koste wat het kost absoluut wilt vermijden, ook u. VDD-Interieurafwerking hoopt dat u hier nooit slachtoffer van wordt en heeft dan ook alle hulpmiddelen voorhanden om u hiervan te vrijwaren. Onze brandstabiele plafonds bieden u bescherming, indien er toch een brand uitbreekt en het vuur u en uw bezittingen dreigt te bereiken. Is u nieuwsgierigheid gewekt? Dan wakkeren we deze met plezier nog aan met de onderstaande voordelen!

 

Brandstabiele plafonds zorgen voor uw veiligheid bij eventuele evacuaties

Een veilig gevoel met brandstabiele plafonds

Moge het nooit gebeuren, maar zelfs het gevoel dat je veilige kan evacueren is reeds een enorme geruststelling tijdens de onzekere en woelige tijden van vuur en brand. Maar geruststelling alléén is onvoldoende. Laat u daarom optimaal beschermen door onze plafonds in metaal, minerale wolplaten, minerale vezelplaten en andere materialen gedurende minstens 30 minuten. Op deze manier kunt u op een veilige manier het gebouw verlaten en zelfs enkele bezittingen veilig stellen.

Uw zekerheid? Door de geteste systemen van onze leveranciers blijft het plafond gedurende minstens 30 minuten hangen, opdat jij en anderen veilig het gebouw kunnen verlaten. Hiervoor werken we samen met enkele en alleen topleveranciers, zoals Armstrong, Ceilux, Vektron, Hunter Douglas, Gyproc, Siniat, Rockfon, Eurocoustic en ga zo maar verder. Uw veiligheid en comfort is namelijk onze prioriteit en dan is slechts het allerbeste voldoende.

 

Bekijk uiteraard ook onze pagina’s over brandwerende plafonds of brandvertragende plafonds.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Brandstabiele plafonds in huis? Daar zorgt VDD-Interieurafwerking wel voor!

Klinkt de installatie van brandstabiele plafond u ingewikkeld in de oren? Geen nood, onze installateurs zorgen voor een probleemloze plaatsing zonder hierbij schade aan te richten aan uw interieur. Bovendien zorgen we steevast voor een nette afwerking, waarbij de plafonds naadloos aansluiten aan uw muren en wanden. U zult achteraf ook geen hinder meer ondervinden van vuil- en/of afvalresten, want we laten keer op keer een propere ruimte achter ons.

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.