een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Brandstabiele plafonds

Contacteer ons
Brandstabiele plafonds

Brand is iets dat iedereen koste wat het kost absoluut wilt vermijden, ook u. VDD-Interieurafwerking hoopt dat u hier nooit slachtoffer van wordt en heeft dan ook alle hulpmiddelen voorhanden om u hiervan te vrijwaren. Onze brandstabiele plafonds bieden u bescherming, indien er toch een brand uitbreekt en het vuur u en uw bezittingen dreigt te bereiken. Is u nieuwsgierigheid gewekt? Dan wakkeren we deze met plezier nog aan met de onderstaande voordelen!

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Brandstabiele plafonds zorgen voor uw veiligheid bij eventuele evacuaties

Moge het nooit gebeuren, maar zelfs het gevoel dat je veilige kan evacueren is reeds een enorme geruststelling tijdens de onzekere en woelige tijden van vuur en brand. Maar geruststelling alléén is onvoldoende. Laat u daarom optimaal beschermen door onze plafonds in metaal, minerale wolplaten, minerale vezelplaten en andere materialen gedurende minstens 30 minuten. Op deze manier kunt u op een veilige manier het gebouw verlaten en zelfs enkele bezittingen veilig stellen. 

Uw zekerheid? Door de geteste systemen van onze leveranciers blijft het plafond gedurende minstens 30 minuten hangen, opdat jij en anderen veilig het gebouw kunnen verlaten. Hiervoor werken we samen met enkele en alleen topleveranciers, zoals Armstrong, Ceilux, Vektron, Hunter Douglas, Gyproc, Siniat, Rockfon, Eurocoustic en ga zo maar verder. Uw veiligheid en comfort is namelijk onze prioriteit en dan is slechts het allerbeste voldoende.

Bekijk uiteraard ook onze pagina's over brandwerende plafonds of brandvertragende plafonds.

Brandstabiele plafonds in huis? Daar zorgt VDD-Interieurafwerking wel voor!

Klinkt de installatie van brandstabiele plafond u ingewikkeld in de oren? Geen nood, onze installateurs zorgen voor een probleemloze plaatsing zonder hierbij schade aan te richten aan uw interieur. Bovendien zorgen we steevast voor een nette afwerking, waarbij de plafonds naadloos aansluiten aan uw muren en wanden. U zult achteraf ook geen hinder meer ondervinden van vuil- en/of afvalresten, want we laten keer op keer een propere ruimte achter ons.

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input