Gyproc plafonds

Gyproc plafonds – Makkelijk en snel een strak afgewerkt plafond

Gyproc plafonds zijn de ideale oplossing om snel en mooi een netjes afgewerkt plafond te verkrijgen. De plafondpanelen zijn makkelijk te plaatsen en ze komen tot hun recht in ieder interieur. U kiest zelf de manier waarop u het plafond laat afwerken. Houdt u van modern, landelijk of industrieel? De stijl van uw nieuw plafond sluit naadloos aan bij de sfeer en stijl van uw woning.

Gyproc Plafond
Verlaagd Plafond

Gyproc plafond uit brandwerend materiaal

Plafonds in gyproc zijn niet enkel een makkelijke oplossing om in no time een degelijk verlaagd plafond te creëren, ze zijn bovendien ook enorm veilig. De plafondpanelen zijn vervaardigd uit brandwerend materiaal. In geval van brand biedt u uzelf en uw gezin de best mogelijke bescherming door uw woning  van een brandwerend plafond te voorzien.

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Gyproc plafonds – een waaier aan voordelen

Plafonds in gyproc plaatsen, levert aanzienlijk wat voordelen op. De panelen worden onder uw bestaand plafond bevestigd en zijn dus ideaal om  eventuele bekabeling weg te werken of verlichting in te monteren.

Enkele belangrijke voordelen van gyproc op een rijtje:

  • eenvoudige plaatsing
  • af te werken naar eigen stijl en smaak
  • brandwerend materiaal voor extra veiligheid
  • kan ook gebruikt worden in natte ruimtes
  • zorgt voor extra thermische isolatie
  • kan zowel in kleine woningen als in grote bedrijfsruimtes geplaatst worden
  • zorgt voor een betere akoestische beleving dankzij geluidsabsorptie

Vraag advies aan een expert voor uw project

Wil u graag uw woning of pand verfraaien met een mooi afgewerkt plafond maar niet inboeten op functionaliteit en veiligheid? Dan is gyproc een uitstekende keuze. Leg uw project voor aan een expert van VdD-Interieurafwerking.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of vul online uw offerteaanvraag in

OFFERTE AANVRAGEN

VdD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.