Gyproc plafonds

Gyproc is een soort materiaal dat in plaatvorm vaak gebruikt wordt voor binnenafwerking. Zo kunnen gyproc platen gebruikt worden voor scheidingswanden en muurbekledingen. Daarnaast wordt gyproc ook vaak gebruikt voor een gyproc plafond. Gyproc is vooral populair door de makkelijkheid van installatie, de mogelijkheid tot perfecte afwerking en de brandveiligheid. Dit is ook een reden dat gyproc vaak in publieke gebouwen zoals hotels en ziekenhuizen voorkomt. (Tip: neem even een kijkje op onze pagina voor brandvertragende plafonds en wanden!

Waarvoor kan je een gyproc plafond gebruiken?

Bestaande plafonds te verlagen

Indien je op dit moment je plafond te hoog vind is gyproc een makkelijke manier om je bestaande plafond te verlagen. Zo bespaar je onder meer op je energiefactuur, want je wint meteen misschien enkele kubieke meters die je niet meer hoeft te verwarmen.

Esthetische redenen

Zo kan je met een gyproc plafond het echte plafond wegwerken als dit lelijk afgewerkt zou zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld leidingen, bedrading of balken niet meer zichtbaar te maken.

Voordelen van een gyproc plafond

  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Licht in gewicht en flexibel
  • Brandveilig
  • Makkelijk aanpasbaar aan de eigen wensen

Prijs van een gyproc plafond

De prijs van een gyproc plafond is in grote mate afhankelijk van de huidige situatie en wensen:

  • De grootte van de ruimte
  • Kwaliteit van de gyproc platen
  • Mate van afwerking

Alternatieven voor een gyproc plafond

Meer informatie

Wens je meer informatie over een gyproc plafond? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons! Vraag gerust om een offerte!

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…