Plafonds

Plafonds

Voor iedere ruimte beschikt VDD over de geschikte soorten plafonds!

Lineaire metalen plafonds of lamellenplafonds zijn in. Want u creëert moeiteloos prachtige visuele effecten. En u kiest uit verschillende breedtes en een brede waaier van kleuren. Flexibiliteit troef: met of zonder voeg – voor een optisch verlengend effect? Staal of roestvrij staal (aluminium)? Binnen of buiten installeren? Akoestische isolatie of niet? Het kan allemaal met flexibele lineaire metalen plafonds. Onze experts bevestigen de panelen aan de ophangstructuur van uw plafond en … klaar.

Inleving in de gedachtengang en wensen van de klant.
Géén gebondenheid aan merken – dus advies voor betere tot beste oplossing voor het project.
Flexibiliteit en nakomen van afspraken en planning
Bedrijfsleider meer dan 30 jaar ervaring in wanden en plafonds
Verlaagd Plafond
Plafond

Plafonds zijn er in allerlei maten, kleuren en afwerkingen. Naargelang de ruimte waarvoor deze moet dienen, kunt u kiezen voor eentje die perfect versmelt met uw overige interieurelementen. VDD-Interieurafwerking is gespecialiseerd in de plaatsing van een ruim aanbod plafonds, zodat u vast en zeker de juiste keuze in ons assortiment terugvindt voor bij u thuis, op kantoor of eender waar.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Voor iedere ruimte beschikt VDD over de geschikte soorten plafond!

Lineaire metalen plafonds of lamellenplafonds zijn in. Want u creëert moeiteloos prachtige visuele effecten. En u kiest uit verschillende breedtes en een brede waaier van kleuren. Flexibiliteit troef: met of zonder voeg – voor een optisch verlengend effect? Staal of roestvrij staal (aluminium)? Binnen of buiten installeren? Akoestische isolatie of niet? Het kan allemaal met flexibele lineaire metalen plafonds. Onze experts bevestigen de panelen aan de ophangstructuur van uw plafond en … klaar.

Ook geluiddempende plafonds zijn bij ons troef aan huis. Wordt geluid lawaai? Dan veroorzaakt het stress en irritatie. Akoestische plafonds absorberen het lawaai in de ruimte, en isoleren tegen geluidshinder van buitenaf. Twee vliegen in een klap! Bovendien behandelt u met akoestische plafonds de gehele of gedeeltelijke ruimte in een keer. Handig! Denk maar aan uitgestrekte landschapskantoren en publieke gebouwen. Wijk af van standaardvormen en kies voor doordachte kleuren. Het resultaat is uniek en trendy. Uw plafond is een echte blikvanger.

Verder zijn we ook thuis in de plaatsing van houten plafonds. Wooncomfort en hout vormen namelijk een gouden combinatie: een gezonde luchtvochtigheid, een prima akoestische isolatie, een aangenaam leefklimaat. Houten plafonds geven uw woning een luxueuze en warme uitstraling. De tijdloze, organische kroon op uw ruimte! En een nog hele belangrijke zijn de brandwerende plafonds. Treedt er brand op in uw gebouw, dan kunnen deze plafonds letterlijk levens redden: ze houden de schadelijke vlammen tegen, ze beschermen en beveiligen de verdieping boven de brandhaard en ze creëren kostbare tijd om het gebouw te kunnen evacueren.

Daarnaast zijn de spanplafonds ook een optie. Een spanplafond is een vals plafond van strak gespannen kunststofdoek. Zo is het mogelijk om het plafond in een kamer snel te verlagen. Wist je dat dit dan ook goed is voor uw energiefactuur? Door het plafond te verlagen met een spanplafond zorg je er ook voor dat je minder ruimte moet verwarmen! Nog een echte topper: de Gyproc plafonds. Gyproc is vooral populair door het gemak van installatie, de mogelijkheid tot perfecte afwerking en de brandveiligheid!

VDD-Interieurafwerking biedt plafonds aan hoge kwaliteit

Of het nu gaat om Clean-Room plafondstegelplafondsmetalen roosterplafondsgipskartonplafonds, spanplafonds en ga zo maar verder: VDD-Interieurafwerking maakt zich niet alleen sterk door een uitstekende klantgerichtheid, maar ook door producten aan te bieden van topkwaliteit. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen omtrent de plaatsing van onze plafonds?

Of had u graag een offerte aangevraagd? U kunt hiervoor steeds terecht op het nummer 052 52 06 19. VDD-Interieurafwerking staat garant voor een snelle behandeling van al uw aanvragen!

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

GERELATEERDE REFERENTIES

REFERENTIES

Meridian Bioservice Europe Braine l’Alleud