een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Brandwerende plafonds

Contacteer ons
Brandwerende plafonds

Brand wilt u op geen enkel moment in huis hebben. U wilt immers dat uzelf, uw gezinsleden en al uw bezittingen niets overkomt! Maar stel nu dat deze dreiging zich toch op een dag voordoet? Dan wilt u uiteraard zo goed mogelijk beveiligd zijn. Hoe kunt u dit precies doen? Door de beste voorzorgsmaatregelen te treffen. VDD-Interieurafwerking voorziet u hierbij bijvoorbeeld van brandwerende plafonds: een kwalitatief hoogstaande oplossing die uw een optimale veiligheid garandeert!

Klanten getuigen

 • "Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Brandwerende plafonds: prioriteit nummer één op het gebied van veiligheid

Hoeveel tijd heeft u nodig om een druk gebouw te verlaten? De fronsende wenkbrauwen verschijnen bij deze vraag vast op uw gelaat, want inderdaad, dit is zeer moeilijk in te schatten. Hoe dan ook, elke seconde telt bij een eventuele evacuatie. Naargelang de omvang van de brand dient immers snel te werk gegaan te worden! Dat is dan ook precies de reden waarom openbare gebouwen, ziekenhuizen, scholen, kantoorcomplexen en ook uw woonst moeten investeren in kwalitatief hoogstaande brandbeveiliging met brandwerende plafonds.

Hou de schadelijke vlammen tegen met een brandveilig plafond

Brandwerende plafonds houden namelijk de schadelijke vlammen tegen, veel meer dan brandvertragende plafonds kunnen doen. Dit maakt dat deze plafonds u beschermen en beveiligen en niet alleen uzelf, maar de gehele verdieping boven de brandhaard. Brandwerende plafonds creëren als het ware kostbare evacuatietijd! Vraag onze experts naar de verschillende mogelijkheden, zoals houtwolcement, brandwerende gyproc, tegelplafonds en nog veel meer. Ze leggen met vuur de eigenschappen stuk voor stuk bloot.

Ga voor de brandwerende plafonds van VDD-Interieurafwerking

VDD-Interieurafwerking is begaan met uw veiligheid en comfort. Daarom staan we graag in voor de plaatsing van brandwerende plafonds om het even waar. Of we nu ons steentje kunnen bijdragen aan de veiligheid van uw gezinsleden of aan deze van uw werknemers, aan de veiligheid van uw patiënten of eenvoudigweg aan die van uzelf: we doen er alles aan om u een optimale bescherming te bieden in tijden van brand.

Heeft u vragen of opmerkingen betreffende de installatie van onze brandwerende plafonds? Of had u graag een offerte aangevraagd? U kunt hiervoor steeds terecht op het nummer 052 52 06 19.

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input