Brandwerende plafonds

Brandwerende plafonds

Uw veiligheid primeert met brandwerende plafonds

Brand wilt u op geen enkel moment in huis hebben. U wilt immers dat uzelf, uw gezinsleden en al uw bezittingen niets overkomt! Maar stel nu dat deze dreiging zich toch op een dag voordoet? Dan wilt u uiteraard zo goed mogelijk beveiligd zijn. Hoe kunt u dit precies doen? Door de beste voorzorgsmaatregelen te treffen. VDD-Interieurafwerking voorziet u hierbij bijvoorbeeld van brandwerende plafonds: een kwalitatief hoogstaande oplossing die uw een optimale veiligheid garandeert!

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Hou de schadelijke vlammen tegen met een brandveilig plafond

Brandwerende plafonds houden namelijk de schadelijke vlammen tegen, veel meer dan brandvertragende plafonds kunnen doen. Dit maakt dat deze plafonds u beschermen en beveiligen en niet alleen uzelf, maar de gehele verdieping boven de brandhaard. Brandwerende plafonds creëren als het ware kostbare evacuatietijd! Vraag onze experts naar de verschillende mogelijkheden zoals houtwolcement, brandwerende gyproc, tegelplafonds en nog veel meer. Ze leggen met vuur de eigenschappen stuk voor stuk bloot.

Ga voor de brandwerende plafonds van VDD-Interieurafwerking

VDD-Interieurafwerking is begaan met uw veiligheid en comfort. Daarom staan we graag in voor de plaatsing van brandwerende plafonds om het even waar. Of we nu ons steentje kunnen bijdragen aan de veiligheid van uw gezinsleden of aan deze van uw werknemers, aan de veiligheid van uw patiënten of eenvoudigweg aan die van uzelf: we doen er alles aan om u een optimale bescherming te bieden in tijden van brand.

Heeft u vragen of opmerkingen betreffende de installatie van onze brandwerende plafonds? Of had u graag een offerte aangevraagd? U kunt hiervoor steeds terecht op het nummer 052 52 06 19.

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.