Metalen roosterplafonds

Metalen roosterplafonds

Roosterplafond: optimale luchtdoorstroming

Roosterplafonds zijn dankzij hun openingen ideaal voor ruimtes waarin continue luchtdoorstroming belangrijk is. Een roosterplafond in aluminium of staal creëert bovendien een interessant ruimtelijk effect en boeiende licht- en schaduweffecten. Uw architect laat zijn fantasie volledig de vrije loop, en kiest uit verschillende openingen en kleuren. Elk plafond is uniek.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

 

 

Flexibel roosterplafond in aluminium of staal

Roosterplafond in aluminium of staal

Wees creatief met een roosterplafond in aluminium of staal. Kies uit verschillende openingen in de basiskleuren en geef een verrassende afwerking aan uw plafond. Onze vaklui zullen uw roosterplafond in aluminium of staal in een oogwenk monteren. De ideale plafondoplossing voor toonzalen, grote winkelruimtes, enz.

Roosterplafond in aluminium of staal?

Houdt u van een metalen, cleane  open look? En van moderne, onderhoudsvrije materialen? Kies dan voor een roosterplafond in aluminium of staal. Vraag meer informatie aan onze ervaren deskundigen. Ontdek ook onze lineaire metalen plafonds.

Onze leveranciers:

  • Hunter Douglas
  • Lindner

Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.