Verhoogde vloeren

Verhoogde vloeren

Je koopt, huurt of verhuurt een pand. Ieder bedrijf heeft zowat zijn eigen wensen naar indeling van zijn ruimten en vaak gaat dit gepaard met een hoop kabels. Datakabels, voedingskabels, aircosystemen, …. Waar moet je ermee naar toe? Hoe los je dit op? Géén probleem!

  • Verhoogde vloeren

Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Verhoogde vloeren – Waar met je leidingen naar toe ?

Je koopt, huurt of verhuurt een pand. Ieder bedrijf heeft zowat zijn eigen wensen naar indeling van zijn ruimten en vaak gaat dit gepaard met een hoop kabels. Datakabels, voedingkabels,aircosystemen, ….. Waar moet je ermee naar toe ? Hoe los je dit op ? Géén probleem.

De verhoogde vloer biedt je de oplossing. Op verstelbare voeten worden tegels gemonteerd. Deze kunnen reeds worden voorzien dmv de nodige afwerking bvb linoleum, maar u kan ook tevens ook vrij nadien bvb tapijttegels erop kleven. Iedere vloertegel is afzonderlijk uitneembaar.

Hierdoor kan je voor het ingebruik nemen van de ruimten maar ook tijdens de gebruikname ervan vlot met uw kabels her en der in de ruimte verlopen. Eénmaal de kabels gemonteerd en aangesloten, tegel dicht en er is géén spoor meer van deze activiteit. Dus u kan niet genieten van een nog grotere flexibiliteit.

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.