Gyproc wanden

Gyproc wanden

Snel en efficiënt met gyproc wanden

Gyproc wanden zijn erg geliefd dankzij hun lage kostprijs en de snelle verwerkingstijd. Ze hebben tal van toepassingsmogelijkheden en wegen niet zwaar. Dit is perfect voor elke aannemer die snel en efficiënt te werk wil gaan bij het zetten van scheidingswanden, voorzetwanden of een binnenmuur. Dankzij de makkelijke metal stud profielen is dit werk zo geklaard.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Gyproc wanden en profielen voor binnenmuren

Om een Gyproc binnenmuur te plaatsen begint u met het zetten van een frame. Dit frame bestaat uit metal stud profielen en kan u eenvoudig bevestigen aan een bestaande muur, vloer of plafond.

Eenmaal de nodige constructie gezet is kan plaatst u de gipskartonplaten bevestigen met vijzen. Deze vijzen bevestigen de Gyproc plaat op de aluminium staanders en liggers.

Ontelbaar veel opties met Gyproc wanden

Door te werken met Gyproc heb je ontelbaar veel opties. Zo kunt u in scheidingswanden isolatie aanbrengen om extra te isoleren. Deze isolatie wordt geplaatst in de spouw achter de gyproc wand.

Ook in vochtige ruimtes zoals een badkamer kan gewerkt worden met Gyproc wanden. Kies dan voor geïmpregneerde gipsplaten die geen water opnemen om je Gyproc wanden op te bouwen. Dankzij deze methode creëert u snel en efficiënt een vochtwerende scheidingswand.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie over het plaatsen van gyproc wanden?

Scheidingswand Gyproc

Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Gyproc Voorzetwanden

Voor lelijke muren of leidingen te verbergen is een Gyproc voorzetwand een goede oplossing. Dit zorgt voor een egale afwerking. Maak van moeilijk te bepleisteren muren snel een egale oppervlakte.

Dit type voorzetwand hoeft niet bevestigd te worden op de metal stud profielen. De gipsplaten kunnen rechtstreeks op de muur kleven of bevestigen met een eenvoudige lattenstructuur.

Gyproc wanden afwerken

Door te werken met Gyproc wanden resulteert dit in een mooi en egale oppervlakte. Als de platen gevoegd zijn er verschillende mogelijkheden om af te werken.

  • Verven
  • Behangen
  • Betegelen

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.