Brandwerende scheidingswanden

Brandwerende scheidingswanden

Veiligheid primeert met onze brandwerende scheidingswanden

Men wil vermijden dat een brandhaard zich verder zet naar andere ruimten. Hiervoor kunnen we niet-dragende brandwerende scheidingswanden plaatsen die gedurende een bepaalde tijd de vlammen tegenhouden. Deze wanden dienen als compartimentering tussen de verscheidene ruimten., maar zij vrijwaart ook de vluchtwegen. Zo kan de brand door de brand plaatselijk worden aangepakt en vermijdt men onvoorziene uitbreiding van de vuurhaard.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

 

 

Een beveiliging tussen de verscheidene ruimten

Een beveiliging tussen de verscheidene ruimten

Men wil vermijden dat een brandhaard zich verder zet naar andere ruimten. Hiervoor kunnen we niet-dragende brandwerende scheidingswanden plaatsen die gedurende een bepaalde tijd de vlammen tegenhouden. Zij dienen als compartimentering tussen de verscheidene ruimten., maar zij vrijwaart ook de vluchtwegen. Zo kan de brand door de brand plaatselijk worden aangepakt en vermijdt men onvoorziene uitbreiding van de vuurhaard. Ontdek uiteraard ook onze infopagina over brandwerende voorzetwanden

In functie van de vereisten van de bouwheer en brandweer kunnen deze wanden van 30 tot 120 minuten ‘brandweerstand’ geven en uw leven beschermen. Dus hou de vlammen binnen de ruimte gedurende geruime tijd. Investeer in bescherming voor uw mensen en geniet de voordelen van mogelijk lagere verzekeringspremies. U beschermt hierbij niet enkel personen maar ook tevens uw gebouw.

Met wie werken we samen?

  • Knauf
  • Gyproc
  • Siniat
  • Fermacell

Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.