Hygiëne plafonds

Hygiëne plafonds

Hygiëne plafonds voor schoon leefklimaat

Industriële keukens, chemische laboratoria, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen: stuk voor stuk locaties, waarin frisheid, netheid en hygiëne de norm zijn. Ook industriële of fabrieksruimtes, die blootstaan aan lichte of sterke vervuiling, profiteren van de voordelige hygiëne plafonds.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

 

 

hygiënische plafonds: een handomdraai

Hygiëne plafonds: een handomdraai

Hygiëneplafonds zijn handig. Onze vaklui installeren ze in een wip. En u reinigt ze met gemak volgens de voorschriften van de leverancier: met een hand- of hogedrukreiniging. Bovendien creëren hygiëneplafonds een aangename akoestiek in de ruimte. Plafonds voor een schoon leefklimaat in metaal of zacht of hard mineraal? Onze experts adviseren u vakkundig bij uw materiaalkeuze. Neem nu contact op voor pasklare informatie.

Hang uw hygiëne plafonds op

Wilt u genieten van clean room-eigenschappen? Installeer dan hygiëneplafonds van VDD Interieurafwerking BVBA. Uw garantie op een schoon leefklimaat. Neem nu contact op voor vrijblijvend advies. Ontdek ook onze akoestische geluidsdempende plafonds.

Onze leveranciers:

  • Rockfon
  • Eurocoustic
  • Ecophon
  • OWA
  • AMF
  • Armstrong
  • Ceilux
  • LCC-plafonds
  • Hunter Douglas

Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.

Wat zijn hygiëne plafonds en waarom zijn ze belangrijk voor mijn bedrijf?

Hygiëne plafonds, ook bekend als hygiënische plafonds, zijn speciaal ontworpen plafonds die voldoen aan strenge eisen op het gebied van reinheid en hygiëne. Deze plafonds zijn van cruciaal belang voor bedrijven in sectoren zoals de voedingsindustrie, gezondheidszorg en laboratoria, waar een schone omgeving essentieel is om de gezondheid en veiligheid te waarborgen.

Welke voordelen bieden hygiëne plafonds?

Hygiëne plafonds dragen bij aan een schoon leefklimaat door een glad en gemakkelijk te reinigen oppervlak te bieden, waardoor bacteriën en vuil zich niet kunnen ophopen. Daarnaast helpen hygiëne plafonds ook bij het beheersen van de geluidsabsorptie in ruimtes, wat resulteert in een betere akoestiek en een comfortabele werkomgeving.

Welke materialen worden gebruikt bij de productie van hygiëne plafonds?

Hygiëne plafonds kunnen worden vervaardigd uit verschillende materialen, zoals glasvezelversterkt polyester, roestvrij staal en minerale vezels. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen, afhankelijk van de specifieke behoeften van uw bedrijf en de omgeving waarin de plafonds worden geïnstalleerd.

Hoe worden hygiëne plafonds geïnstalleerd en onderhouden?

De installatie van hygiëne plafonds wordt meestal uitgevoerd door professionele vakmensen die ervaring hebben met dit type plafondsysteem. Voor het onderhoud van hygiëne plafonds is regelmatige reiniging essentieel. Dit kan eenvoudig worden gedaan met behulp van een zachte doek, mild reinigingsmiddel en water. Raadpleeg altijd de aanbevelingen van de fabrikant voor het beste resultaat.

Welke bedrijven kunnen profiteren van hygiëne plafonds?

Hygiëne plafonds zijn geschikt voor een breed scala aan bedrijven en instellingen, waaronder restaurants, ziekenhuizen, laboratoria, farmaceutische fabrieken en cleanrooms. Als uw bedrijf een omgeving vereist met strikte hygiënenormen en een schoon leefklimaat, zijn hygiëne plafonds een ideale keuze om aan deze vereisten te voldoen.