Clean-room plafonds

Clean-room plafonds

Gezonde omgeving met clean room plafonds

Hygiëne is vandaag de dag enorm belangrijk. Allerlei ongedierte als bacteriën en microben proberen we zo veel mogelijk te mijden, stofdeeltjes des te meer om allerlei kwaaltjes als allergieën te voorkomen. In diverse gebouwen en panden is dan ook een combinatie van beiden vereist. De ideale oplossing? Clean-Room geclassificeerde plafonds.

clean room plafonds

Hygiëne primeert

Denk maar eens even na. Als ouder wilt u toch ook dat uw kinderen kunnen slapen in een veilige en hygiënische ruimte? Als restaurantuitbater wilt u toch ook dat uw klanten genieten van heerlijke, doch op hygiënische manier, bereide gerechten? Als ziekenhuisverantwoordelijke wilt u toch ook dat uw patiënten kunnen genieten van de meest uitgekiende zorgen? In welke situatie u zich ook bevindt, VDD-Interieurafwerking biedt u de beste garantie betreffende een gezonde omgeving en wel door een makkelijk te reinigen plafondoppervlak.

 

Een normaal plafond dient op regelmatige tijdstippen te worden onderworpen aan een grondige reinigingsbeurt. Maar al te vaak wordt hieraan niet voldoende aandacht besteed of wordt er gebruik gemaakt van foutieve onderhoudsmiddelen. En naargelang het materiaal waaruit het plafond werd opgetrokken, moet de reiniging frequenter en/of agressiever worden aangepakt.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

 

Dat is precies waarom VDD-Interieurafwerking beschikt over de perfecte oplossing, zijnde de Clean-Room geclassificeerde plafonds. Dit zijn panelen, die zowel met hoge druk als handmatig kunnen worden onderhouden. Naargelang uw situatie, de plaats van installatie en uw persoonlijke voorkeuren, kan de reiniging wekelijks, maandelijks, driemaandelijks tot jaarlijks doorgaan.

Onze Clean-Room geclassificeerde plafonds zijn opgetrokken uit panelen van hoogwaardige kwaliteit, waarbij we u bovendien ook enkel en alleen voorzien van topmerken. Zo kunt u opteren voor:

  • Eurocoustic
  • Rockfon
  • Ecophon
  • Gyproc
  • Siniat

Werd uw nieuwsgierigheid gewekt of had u graag een offerte aangevraagd? Geen probleem. U kunt met al uw vragen terecht op het nummer 052 52 06 19.

Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.