Plafond- en wandaccessoires

Plafond- en wandaccessoires

Accessoires voor plafonds en wanden

Plafond- en wandaccessoires zorgen voor de laatste afwerking of geven extra functionaliteit aan uw wand of plafond. De mogelijkheden van deze accessoires zijn eindeloos.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

 

 

Decoratieve moulures

Mooie moulures – toegang tot plafond – …

Omzoom uw kamer met decoratieve moulures. Deze stijlvolle wandaccessoires maken uw kamer helemaal af. Het kan strak, het kan sereen door de gypcove, het kan met met decoratieve moluren. Bovendien creëert lijstwerk een tijdloze klasse. Gebruik moulures bijvoorbeeld langs uw plafondranden.

Wand- en plafondluiken

Creëer een vlotte toegang tot leidingkokers en tussenruimten, met wand- en plafondluiken van VDD Interieurafwerking BVBA. Reparatie? Onderhoud? Uw vakman verhelpt het probleem moeiteloos. En uw wanden of plafonds lopen geen schade op.

Vaklui in accessoires voor wanden en plafonds

VDD – Interieurafwerking bvba is uw specialist in accessoires voor wanden en plafonds. Neem nu contact op voor meer informatie. Onze ervaren vaklui gidsen u door ons aanbod. Houten plafond, metalen plafond, gipskernplafond, roosterplafond? Wij weten welke accessoires geschikt zijn voor uw plafond. Voorzetwand in hout, voorzetwand thermisch of akoestisch? Wij wijzen u de weg door de wandaccessoires heen.

Meer info over plafond- en wandaccessoires? Contacteer ons op 052 52 06 19 of via info@wanden-plafonds.be.

Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.