Brandwerende isolatie

Brandwerende isolatie

Brandveilige isolatie

Brandveiligheid vormt een belangrijk aspect voor elk renovatieproject. Brandwerende isolatie is hierbij een cruciaal element. Ben je een bedrijfsverantwoordelijke? Dan wil je een brandveilige omgeving voor alle medewerkers. Heb je kinderen? Dan moet je alle risico’s minimaliseren. Bezit je een restaurant? Dan verdienen je gasten een zorgeloze maaltijd. Omdat brandveiligheid en preventie voor iedereen belangrijk zijn voorziet VDD-interieurafwerking jou van de meest kwalitatieve isolatie.

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef!

Brandwerende isolatie voor allerlei toepassingen

Vaak zijn bouwlagen reeds beschermd door middel van betonnen vloeren of verlaagde plafonds. Deze beantwoorden meestal aan de RF-criteria. Maar hoe zit het met de leidingen die door de plafonds en vloerlagen gaan? En had je al nagedacht over de luchtkanalen die dwars doorheen verschillende ruimtes gaan? Dit zijn allemaal mogelijk gevaren voor de verspreiding van een eventuele brand. Brandwerende isolatie is hier een cruciale factor. Twijfel je over welke brandwerende isolatie je nodig hebt? Wij komen graag een kijkje nemen. In bepaalde gevallen zullen wij bijkomende ingrepen aanraden. Soms zal een brandwerende voorzetwand tot de aanbevelingen behoren.

Indelen compartimenten voor betere brandwering

Het zijn de luchtkanalen, doorvoeringen, schachtwanden, leidingkokers en zo verder die je moet laten isoleren. VDD-interieurafwerking voorziet je van de beste isolatie-oplossingen. Wij werken ook alleen met topmerken zoals Promat. Wanneer het over jouw veiligheid gaat is alleen het beste goed genoeg.

Leidingkokers en schachtwanden moeten vaak horizontaal gecompartimenteerd worden. We doen dit aan de hand van aangepaste isolatie. Naargelang de toepassing in kwestie, gaan onze specialisten over tot het gebruik van brandwerende moffen. Voor jouw veiligheid kiezen wij steeds de meest geschikte materialen. Zo voorzien wij jou van een optimale brandwerende isolatie. Jouw veiligheid nu en in de toekomst zijn onze prioriteit. Denk naast brandwerende isolatie ook aan een brandwerend plafond. Dit verhoogt de brandveiligheid nog meer.

Wil je ruimtes op een veilige manier opdelen in compartimenten? Dan plaatsen wij meteen ook brandwerende scheidingswanden.

Meer weten omtrent onze brandwerende isolatie?

Ben je bezorgd om de veiligheid van jezelf en je omgeving? Vraag dan naar de verschillende mogelijkheden omtrent brandvertraging. Het staat vast dat er tal van oplossingen waaronder brandwerende isolatie beschikbaar zijn. VDD-interieurafwerking beantwoordt met plezier al jouw vragen.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VdD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.