Balvaste plafonds

Balvaste plafonds

Balvaste plafonds voor sportzalen – een balletje slaan kan

Fan van indoor balsporten als basket-, volley- of minivoetbal? Dan weet u dat de sporthallen balvaste plafonds nodig hebben. Want in het heetst van de strijd of match, komen ballen toch hard aan. En u wilt niet dat uw plafond beschadigd raakt door herhaaldelijk balcontact. Hoe werken onze balvaste plafonds?

Een ingenieus veringsysteem vangt de impact van balcontact perfect op of beschermt de panelen met een metalen korf.

Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Maar balvaste plafonds dragen tevens bij tot een goede akoestiek

Onze balvaste plafonds zijn in het bijzonder geschikt voor sporthallen. Door de eigensachap van de materialen vangen ze de nagalm van harde geluiden zeer goed op. Supporters en sporters mogen volledig opgaan in het spel. Hun gejoel en gejuich worden nooit hinderlijk. Plafond vernieuwen in uw sportzaal? Speel deze bal toe aan onze vaklui. Extra info. Bel gerust op.

Ook voor allerhande plafondaccessoires kan u bij VDD Interieurafwerking terecht.

Sporthal ? Kies balvaste plafonds

Dus balvaste plafonds zijn geluidsabsorberend en optimaal bestand tegen herhaaldelijk hard balcontact.

Twijfel dus niet en ga voor zekerheid voor uw sportzaal. Neem nu contact op met onze ervaren deskundigen. U kan ons ook rechtstreeks bereiken op het nummer 052 52 06 19. Wij brengen de bal snel aan het rollen. Ontdek ook tevens ook onze brandwerende plafonds.

Met wie werken we o.a.:

  • LCC-plafonds
  • Rockfon
  • Eurociustic
  • Heraklith

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.