een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Balvaste plafonds

Contacteer ons
Onze balvaste plafonds zijn in het bijzonder geschikt voor sporthallen. Door de eigensachap van de materialen vangen ze de nagalm van harde geluiden zeer goed op. Onze balvaste plafonds zijn in het bijzonder geschikt voor sporthallen. Door de eigensachap van de materialen vangen ze de nagalm van harde geluiden zeer goed op.

Balvaste plafonds voor sportzalen - een balletje slaan kan

Fan van indoor balsporten als basket-, volley- of minivoetbal? Dan weet u dat de sporthallen balvaste plafonds nodig hebben. Want in het heetst van de strijd of match, komen ballen toch hard aan. En u wilt niet dat uw plafond beschadigd raakt door herhaaldelijk balcontact. Hoe werken onze balvaste plafonds?

Een ingenieus veringsysteem vangt de impact van balcontact perfect op of beschermt de panelen met een metalen korf.

Klanten getuigen

 • "Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Maar balvaste plafonds dragen tevens bij tot een goede akoestiek

Onze balvaste plafonds zijn in het bijzonder geschikt voor sporthallen. Door de eigensachap van de materialen vangen ze de nagalm van harde geluiden zeer goed op. Supporters en sporters mogen volledig opgaan in het spel. Hun gejoel en gejuich worden nooit hinderlijk. Plafond vernieuwen in uw sportzaal? Speel deze bal toe aan onze vaklui. Extra info. Bel gerust op.

Ook voor allerhande plafondaccessoires kan u bij VDD Interieurafwerking terecht.

Sporthal ? Kies balvaste plafonds

Dus balvaste plafonds zijn geluidsabsorberend en optimaal bestand tegen herhaaldelijk hard balcontact.

Twijfel dus niet en ga voor zekerheid voor uw sportzaal. Neem nu contact op met onze ervaren deskundigen. U kan ons ook rechtstreeks bereiken op het nummer 052 52 06 19. Wij brengen de bal snel aan het rollen. Ontdek ook tevens ook onze brandwerende plafonds.

Met wie werken we o.a.:

 • LCC-plafonds
 • Rockfon
 • Eurociustic
 • Heraklith
 • ...

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input