Plafond- en wandaccessoires

Plafond- en wandaccessoires

Plafond- en wandaccessoires zorgen voor de laatste afwerking of geven extra functionaliteit aan uw wand of plafond. De mogelijkheden van deze accessoires zijn eindeloos.

Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Accessoires voor plafonds en wanden: wondermooie moulures – toegang tot plafond – enz….

Omzoom uw kamer met decoratieve moulures. Deze stijlvolle wandaccessoires maken uw kamer helemaal af. Het kan strak, het kan sereen door de gypcove, het kan met met decoratieve moluren. Bovendien creëert lijstwerk een tijdloze klasse. Gebruik moulures bijvoorbeeld langs uw plafondranden.

Wand- en plafondluiken

Creëer een vlotte toegang tot leidingkokers en tussenruimten, met wand- en plafondluiken van VDD Interieurafwerking BVBA. Reparatie? Onderhoud? Uw vakman verhelpt het probleem moeiteloos. En uw wanden of plafonds lopen geen schade op.

Vaklui in accessoires voor wanden en plafonds

VDD – Interieurafwerking bvba is uw specialist in accessoires voor wanden en plafonds. Neem nu contact op voor meer informatie. Onze ervaren vaklui gidsen u door ons aanbod. Houten plafond, metalen plafond, gipskernplafond,roosterplafond? Wij weten welke accessoires geschikt zijn voor uw plafond.Voorzetwand in hout, voorzetwand thermisch of akoestisch? Wij wijzen u de weg door de wandaccessoires heen.

Meer info over plafond- en wandaccessoires? Contacteer ons op 052 52 06 19 of via info@wanden-plafonds.be.