Brandvertragende plafonds

Brandvertragende plafonds

Brandvertragende plafond – meer als brandstabiele plafonds

Een plafond die brand afremmend is garandeert u een veilige evacuatie van uzelf en andere personen op uw locatie. Maar wie wil nu ook nog verantwoordelijkheid dragen voor andere personen ? Wie wel zijn eigengebouw niet maximaal beschermen ? Wie wil verantwoordelijk worden gesteld voor de schade aan eigen of andere gebouwen of personen?

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Brandvertragende plafond – meer als een brandstabiel plafonds

Een brandvertragend plafond garandeert u een veilig evacuatie van uzelf en andere personen op uw locatie. Maar wie wil nu ook nog verantwoordelijkheid dragen voor andere personen ? Wie wel zijn eigengebouw niet maximaal beschermen ? Wie wil verantwoordelijk worden gesteld voor de schade aan eigen of andere gebouwen of personen?

Deze verantwoordelijkheid ligt niet enkel bij mensen die studentenkamers verhuren of bedrijven die hun machinepark en/of hun magazijn moeten beschermen. Dek u daarom zoveel mogelijk in met brandwerende plafonds.  Deze zorgen niet enkel dat u met de personen veilig het gebouw kunt verlaten maar ook dat de eventuele stabiliteit van het gebouw wordt bewaard. Uw verzekering is er ook blij mee en zal je hiervoor belonen met lagere premies.

Met onze leveranciers en in samenspraak met de brandweer kunnen wij oplossing aanbieden tot 120 minuten.

Onze leveranciers:

  • Promat
  • Gyproc
  • Siniat
  • Fermacell
  • RF Technologie

Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.