Lichte scheidingswanden

Lichte scheidingswanden

Lichte scheidingswanden voor een cleane look

U wilt een cleane look creëren in uw kantoor, maar geen werkgemak inboeten? Scheid dan zones af met lichte, maar stevige scheidingswanden: bijvoorbeeld in een ontvangst- of onderzoeksruimte. Installeer uw lichte scheidingswanden, samen met VDD – Interieurafwerking bvba. Want wij plaatsen razendsnel lichte scheidingswanden in gipskartonplaten.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

 

 

Budgetvriendelijke lichte scheidingswanden

U wilt snel extra ruimtes creëren, tegen een zachte prijs? Om een landschapskantoor in te delen bijvoorbeeld? Kies dan voor lichte scheidingswanden. Want de rekening zet u niet met uw rug tegen de muur. Bovendien plaatsen onze ervaren vakmannen deze lichte scheidingswanden in een handomdraai.

Lichte scheidingswanden in uw pand

Neem contact op met onze wandspecialisten. Zij bespreken uw pasklare oplossing: lichte scheidingswanden, verplaatsbare wanden of voorzetwanden in hout.

Snel een antwoord op uw vraag? Bel ons dan vrijblijvend op via het telefoonnummer 052 52 06 19.

Onze leveranciers:

  • Gyproc
  • Siniat(Lafarge)
  • Knauf

Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.