Gyprocwerken Gent

Kies voor gyprocwerken Gent! Bezig met bouwen of verbouwen? Met gyproc maak je snel en gemakkelijk een nette en mooi afgewerkte woning. Geniet van de veelzijdigheid en efficiënte werkwijze van Gyprocplaten. Tover de wanden en plafonds om tot een mooi afgewerkt geheel. Gipskartonplaten of gyproc platen zijn de perfecte keuze voor elke vakman.

Dankzij VDD interieurafwerking bouw of renoveer je met plezier in Gent. Wij helpen je bij je keuze voor de juiste gyproc platen metal stud profielen en afwerkingsmogelijkheden voor jouw gyproc wanden.

icon1
Inleving in de gedachtegang en wensen van de klant.
icon2
Géén gebondenheid aan merken – dus advies voor betere tot beste oplossing voor het project.
icon3
Flexibiliteit en nakomen van afspraken en planning
icon4
Bedrijfsleider meer dan 30 jaar ervaring in wanden en plafonds

Wat zijn de voordelen van Gyprocwerken Gent

Gyproc is al jaren een favoriet bij echt vakmannen in Gent. Het is een snelle en goedkope manier om binnenmuren, voorzetwanden of scheidingswanden te zetten in je nieuwe of te renoveren woning. 

Niet alleen werken gyproc wanden heel mooi af en worden ze snel gezet. Gipsplaten zijn ook heel erg sterk en duurzaam. 

Bekijk hier enkele voordelen van gyproc plaatsen:

  • Snel, makkelijk en efficiënt
  • Licht gewicht
  • Makkelijk af te werken
  • Duurzaam
  • Brandveilig
  • Isolerend
  • Waterafstotend
  • Makkelijk terug weg te nemen of te vervangen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Bouwen of verbouwen in Gent? Wij helpen met je Gyprocwerken

Ben je op zoek naar de juiste aannemer om je te helpen bij het plaatsen van je gyprocwanden in Gent? Bekijk dan zeker onze mogelijkheden bij VDD interieurafwerking. Door te werken met gyproc heb je snelle vooruitgang en een naadloze afwerking.

Dankzij onze experts uit regio Gent geniet je van een professionele service voor alle gyprocwerken. Wij plaatsen uw wanden en plafonds in gyproc en zo verdwijnen alle lelijke en onafgewerkte oppervlaktes in een mum van tijd.

Offerte aanvragen

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Gyproc plafonds

Een gyproc plafond is een erg goede optie als je graag bestaande balken, kabels of leidingen wil verbergen. Ook is het een makkelijk materiaal dat je toe laat nieuwe verlichting te steken of extra te isoleren tijdens je verbouwingen.

Een gyproc plafond heeft tal van voordelen bij zowel renovaties als bij nieuwbouw. Door te kiezen voor deze lichte materie is het makkelijk in gebruik en werk je dit mooi en egaal af.

Scheidings- of voorzetwanden plaatsen in Gyproc

Met gipsplaten heb je verschillende mogelijkheden als het gaat over het plaatsen van wanden.

  1. Wil je een ruimte makkelijk en snel indelen dan is een scheidingswand de perfecte optie. Door te werken met houten of metalen profielen en gipsvezelplaten doe je dit sneller dan ooit. Met een valse wand of scheidingswand in huis creëer je meer ruimtes met hetzelfde comfort. Kies bijvoorbeeld voor extra isolerende platen en plaats ramen en deuren zoals je wenst.
  2. Heb je een lelijke binnenmuur dat je liever niet meer ziet? Of misschien wil je leidingen en kabels verbergen. Gebruik dan een eenvoudige voorzetwand. Door zo een muur af te werken met gyproc kies je voor de makkelijkste optie met tal van afwerkingsmogelijkheden.
Gyproc Werken
gyproc wanden

In een gyprocwand plaats je ook makkelijk stopcontacten, schakelaars, ventilatieroosters en nissen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om zware materialen en constructies te plaatsen aan een gyproc wand. Denk maar aan wastafels en toiletten. Dit is uiteraard enkel indien hier op voorhand rekening mee gehouden is.

Exact voor deze reden is het steeds belangrijk om eerst advies in te winnen bij een expert bij jou in de buurt. Onze gyproc experts uit regio Gent staan steeds tot uw dienst voor het maken van een juiste en correcte offerte.

Waarom jouw gyprocwerken uitbesteden?

Wanneer je kiest om jouw woning te bouwen of verbouwen in Leuven is het steeds goed om te kiezen voor een specialist in gyproc. Kies voor een bedrijf met ervaring. Dan weet je ook steeds zeker dat de aannemer precies weet wat nodig is en waar rekening mee te houden.

Een professionele plaatser kan je helpen met vragen over welke materialen je moet gebruiken, welke isolatie nodig is, wat het resultaat zal zijn, wat de prijs is en wanneer ze de werken zullen uitvoeren.

Bij VDD interieuradvies kan je steeds deskundig advies verwachten van echte vakmannen. Ze zoeken graag actief mee naar een antwoord op je vraag. Zo weet je steeds dat je op de juiste plek zit voor kleine en grote gyprocwerken.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Gyproc afwerkingsmogelijkheden

Laat je gyproc plaatsen dan heb je tal van keuzes om de wanden en plafonds af te werken. Kies voor wat dat het beste bij je past. Bij gyprocwerken heb je heel wat zaken waar we mee kunnen helpen. Denk maar aan voorbereidingen voor schilderwerken, verlichting en advies over andere afwerkingen.

Voegen of plamuren

Als gipsplaten geplaatst worden dan heb je steeds nog naden en voegen die zichtbaar zijn. Om de wand of plafond af te werken tot een egaal vlak is de eerste stap van de afwerking steeds het voegen van deze naden tussen de verschillende gips platen. Als gevolg van het voegen heb je een effen vlak dat makkelijk te bewerken is. 

Schilderen

Gipsplaten die opgevoed zijn en waarvan de naden mooi vlak zijn geschuurd zijn het perfecte oppervlak om te schilderen. Je werkt wel het beste met een primer om extra hechting te voorzien voor de verf en er voor te zorgen dat er geen vocht in de gipsplaten trekt.

Behangen

Behangen is net zoals schilderen een goede optie dankzij het egale vlak. Zorg er voor dat je gipsplaten en voegen droog, glad en stofvrij zijn. Kies vervolgens om met een primer te werken om je gyproc platen te beschermen tegen vocht. Kies je voor een gespecialiseerde primer dan zal je later ook makkelijker het behang kunnen verwijderen indien je dit wenst.

Betegelen

Kies je liever voor een afwerking met tegels? Dat kan ook! Gebruik een gespecialiseerd voorstrijkmiddel dat geschikt is voor gyproc om mee te beginnen. Dit middel zorgt voor een goede hechting en voorkomt dat het vocht in de gipsplaten terecht komt.

Daarna kan je gyproc gewoon betegelen als elke andere muur. Kies wel steeds voor een expert en vakman met ervaring in het werken met gyproc.

Gyproc Plafond
Gyproc Werken

VDD Interieurafwerking voor jouw gyprocwerken regio Gent

Wil je graag zekerheid dat je het best mogelijke resultaat hebt? Werk dan samen met een expert in gyproc in Gent. VDD interieur is thuis in het plaatsen van wanden en plafonds in gyproc. Dankzij de expertise en de haarfijne afwerking is het steeds een goede keuze voor al je werken. We zijn ook actief voor gyprocwerken in Antwerpen en Leuven, Vlaams-Brabant.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw gyprocwerken in Regio Gent of gyprocwerken Oost-Vlaanderen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.