Gyprocwerken Vlaams-Brabant

Plan je om te bouwen of verbouwen met gyprocwerken in Vlaams-Brabant? Met Gyproc creëer je makkelijke een nette afgewerkte woning. Geniet van alle voordelen en de veelzijdigheid van gyproc platen. Geef zowel je muren als plafond de beste afwerking. Gipskartonplaten of Gyproc zijn steeds de optimale keuze voor elke vakman bij jou in de buurt.

Dankzij VDD interieurafwerking bouw of renoveer je met veel plezier en comfort in Vlaams-Brabant. Wij helpen je bij de keuze van de juiste gyproc platen, metal stud profielen en afwerking.

Inleving in de gedachtegang en wensen van de klant.
Géén gebondenheid aan merken – dus advies voor betere tot beste oplossing voor het project.
Flexibiliteit en nakomen van afspraken en planning
Bedrijfsleider meer dan 30 jaar ervaring in wanden en plafonds

Wat zijn de voordelen van Gyproc?

Voor vele werken is Gyproc de favoriete keuze van vakmannen. Gyprocwerken zijn een goedkope en snelle manier om muren, wanden en plafonds te plaatsen. Het is de beste keuze voor zowel verbouwingen als renovaties en gewone bouw oplossingen.

Niet alleen de haarfijne afwerking en de snelheid waarop kan gewerkt worden is een voordeel. Het zijn er een pak meer dan dat. Denk maar aan:

 • Makkelijk en efficiënt
 • Licht gewicht
 • Afwerken is makkelijk
 • Strak resultaat
 • Duurzaam
 • Brandveilig
 • Isolerend
 • Waterafstotend
 • Makkelijk weg te nemen of te vervangen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Bouwen of verbouwen? Dat doe je met Gyprocwerken in Vlaams-Brabant

Het vinden van de juiste aannemer voor je gyprocwerken in Vlaams-Brabant kan soms een uitdaging zijn. Bij VDD interieurafwerking zit je goed. Wij zijn de geschikte partner voor alle gyprocwerken in Vlaams-Brabant.

Onze experts gyproc plaatsers in regio Vlaams-Brabant bieden een fantastische service aan voor alle gyprocwerken. We plaatsen uw wanden en plafonds netjes en snel. Zo geniet je van het beste nieuwe resultaat en verberg je oude of lelijke oneffen muren in een mum van tijd.

Offerte aanvragen
gyproc wanden

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Gyproc plafond

Heb je momenteel balken, leidingen of kabels zichtbaar op het plafond? Met gyproc is dat snel op te lossen. Het is een makkelijk en licht materiaal dat zich ertoe leent een vals plafond te plaatsen zonder veel moeite.

Een gyproc plafond heeft heel wat voordelen en mogelijkheden. Niet alleen werkt het erg mooi af maar het is ook makkelijk om verlichting in te plaatsen voor onze gyproc plaatser in Vlaams-Brabant.

De verschillende mogelijkheden voor een plafond in gyproc zijn een afgehangen plafond, vrijdragend plafond, verlaagd plafond of een vals plafond.

 

Voorzetwanden en scheidingswanden in gyproc

Voor gyprocwerken in Vlaams-Brabant heb je heel wat mogelijkheden. Bij het uitvoeren van een verbouwing of renovatie stoot je al eens op een probleem zoals lelijke binnenmuren of moeilijk in te delen ruimtes. Kies daarom in je woning voor gyproc muren en wanden en vind de perfecte oplossing voor alle problemen.

Een ervaren aannemer kan je begeleiden in het maken van de juiste keuze voor elke ruimte. Zo verberg je muren in slechte staat, plaatsen we correct de scheidingswand of valse wand en dit allemaal tegen een scherpe prijs.

Scheidingswanden

Je kan kiezen om je ruimte snel en makkelijk in te delen door te kiezen voor een gyproc scheidingswand. Deze wand wordt geplaatst op een metalen profiel of op houten balken.

Dankzij deze methode kan je een ruimte makkelijk indelen in meerdere ruimtes met hetzelfde comfort. Als je je valse wand laat plaatsen kies dan bijvoorbeeld voor extra isolatie tussen de platen en plaatst ramen en deuren in een snel tempo waar je maar wil. Dankzij deze methode geniet je snel van je nieuwe scheidingswand.

West Optic Wanden plaatsen

Voorzetwanden

Heb je een lelijke bestaande binnenmuur in een van je kamers? Of heb je heel wat kabels en leidingen zichtbaar? Geen probleem! Kies er voor om je ruimte af te werken met een gyproc voorzetwand. Dit is de makkelijkste oplossing voor een bestaande muur.

In een gyproc wand plaats je ook makkelijk stopcontacten, schakelaars, ventilatieroosters en nissen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om zware materialen en constructies te plaatsen aan een gyproc wand. Denk maar aan wastafels en toiletten. Dit is uiteraard enkel indien hier op voorhand rekening mee gehouden is. Dan plaatsen wij het nodige metalen raamwerk of houten balken.

Er zijn steeds een hele waaier aan opties bij Gyprocwerken. Kies daarom om eerst advies in te winnen bij een specialist in Gyprocwerken en gyproc plaatsen in Vlaams-Brabant. Onze experts staan tot uw dienst voor het maken van een correcte offerte voor zowel een voorzetwand als scheidingswand.

Voorzetwand

Waarom uitbesteden van jouw gyprocwerken in Vlaams-Brabant?

Ga je je woning verbouwen of plan je grote werken in Vlaams-Brabant, dan is het steeds goed om te kiezen voor een specialist in gyproc plaatsen. Kies voor een bedrijf met jarenlange ervaring. Dan weet je ook steeds zeker dat de aannemer precies weet wat nodig is en waar rekening mee te houden.

Een geschikte plaatser kan je helpen met vragen over welke soorten gyproc platen je moet gebruiken, welke isolatie nodig is, of je kan weken met houten balken of metalen frame, wat het resultaat zal zijn, wat de prijs is en wanneer ze de werken zullen uitvoeren.

Bij VDD interieuradvies kan je rekenen op deskundig advies van echte vakmannen. Ze zoeken graag actief mee naar een antwoord op je vraag. Zo weet je steeds dat je op de juiste plek zit voor kleine en grote werken.

Gyproc afwerken

Laat je gyproc plaatsen dan heb je tal van keuzes om de wanden en plafonds af te werken. Kies voor wat het beste bij je woning past. Bij gyprocwerken heb je heel wat zaken waar we mee kunnen helpen. Denk maar aan voorbereidingen voor schilderwerken, verlichting en advies over andere afwerking.

Voegen of plamuren

Als gipsplaten geplaatst worden dan heb je steeds naden en voegen die zichtbaar zijn. Om de valse wanden of plafond af te werken tot een egaal vlak is de eerste stap van de afwerking steeds het voegen van deze naden tussen de verschillende gips platen.

Als gevolg van het voegen heb je een effen vlak dat makkelijk te bewerken is. Wanneer een specialist de nieuwe wanden plaatst is het belangrijk om te denken aan hoe je het zal afwerken.

Gyproc Werken
Scheidingswand Gyproc

Schilderen

Gipsplaten die opgevoegd zijn en waarvan de naden mooi vlak zijn geschuurd zijn het perfecte oppervlak voor alle schilderwerken. Je werkt wel het beste met een primer om extra hechting te voorzien voor de verf en er voor te zorgen dat er geen vocht in de gipsplaten trekt.

Kies voor een haarfijne afwerking van je nieuwe voorzetwand of gyproc plafond en laat deze schilderen door onze vakmannen.

Behangen

Behangen is net zoals schilderen een goede optie dankzij het grote egale vlak. Zorg er voor dat je gyproc en voegen droog, glad en stofvrij zijn. Kies vervolgens om met een primer te werken om je gyproc platen te beschermen tegen vocht. Kies je voor een gespecialiseerde primer dan zal je later ook makkelijker het behang kunnen verwijderen indien je dit wenst.

Betegelen

Kies je liever voor een afwerking met tegels? Dat kan ook! Gebruik een gespecialiseerd voorstrijkmiddel dat geschikt is voor gyproc om mee te beginnen. Dit middel zorgt voor een goede hechting en voorkomt dat het vocht in de gipsplaten terecht komt.

Daarna kan je gyproc gewoon betegelen als elke andere muur. Kies wel steeds voor een expert en vakman met ervaring in het werken met gyproc in de omgeving van Vlaams-Brabant. Door te kiezen voor professionele vakman moet je je bovendien minder zorgen maken wanneer je je wanden laat plaatsen en afwerken.

VDD Interieurafwerking voor jouw gyprocwerken

Een gyproc plaatser in Vlaams-Brabant gezocht? Kies voor de plaatsers van VDD interieur met jarenlange ervaring binnen de sector. Dankzij onze expertise binnen de gyprocwerken heb je steeds een naadloos resultaat en werk je samen met een betrouwbare aannemer. We zijn ook actief voor gyprocwerken in Antwerpen, Leuven en Gent.

Vraag vandaag nog vrijblijvend je offerte aan voor jouw gyprocwerken Vlaams-Brabant.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor gyproc?

Gyproc wordt vaak gebruikt door een aannemer omdat dit een materiaal is dat snel te verwerken is, licht en uitermate geschikt bij renovatie en verbouwingen. Je kan snel een gyproc plafond plaatsen, een scheidingswand zetten of een valse wand of voorzetwand plaatsen van gyproc. Nog een groot voordeel van het werken met gipsplaten is de mogelijkheid tot afwerking.

Wat kosten gyprocwerken Vlaams-Brabant?

Gyprocwerken kunnen variëren in kostprijs. Omdat er verschillende soorten gyproc bestaan zal dit een van de factoren zijn dat zal meespelen. Ook de manier waarop de platen geplaatst worden speelt hier mee. Worden ze geplaatst op een metalen frame of op hout? Tot slot heb je ook steeds de oppervlakte en de hoeveelheid materiaal dat een rol zal spelen bij het bepalen van de kostprijs. Voor een nauwkeurige offerte kan je steeds contact opnemen met ons. Wij helpen je graag verder.

Kan gyproc gebruikt worden in een vochtige ruimte?

Je je kan gyproc gebruiken in vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld je badkamers. Wel is belangrijk dat we dit op voorhand weten zodat we vochtresistente gipsplaten kunnen gebruiken.

Wat is het verschil tussen een scheidingswand en een voorzetwand?

Het grootste verschil tussen een scheidingswand en een voorzetwand is waar deze geplaatst worden. Een scheidingswand is een wand dat een ruimte zal opdelen. Deze worden altijd geplaatst op frames en worden meestal voorzien van isolatie. De montage duurt ook langer. Een voorzetwand is, zoals de naam zegt, een wand dat voor een bestaande muur wordt gezet. Deze verbergen dan een niet afgewerkte muur, kabel of leidingen. De montage kan veel sneller gebeuren afhankelijk van de staat van de muur.

Hoeveel kg kan je een een gipswand hangen?

Gyproc wanden kunnen afhankelijk van hun dikte en infrastructuur een bepaald gewicht dragen. Veel hangt af van het soort plaat dat gebruikt wordt en de pluggen. Als je graag een toestel of voorwerp wil ophangen aan je gyproc wanden dan is het steeds goed om hier vooraf over na te denken zodat we bij het plaatsen van gyproc rekening kunnen houden met de juiste diktes en mogelijkheden. Heb je vragen of wil je meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze experts.

Welke mogelijkheden heb je bij het gebruik van gyproc?

Voor gyproc wanden en gyproc plafonds zijn heel wat mogelijkheden. We sommen hier de belangrijkste en meest gekozen toepassingen op. Je kan kiezen voor:

 • Voorzetwand
 • Dubbele voorzetwand
 • Scheidingswand
 • Dubbele scheidingswand
 • Vrijdragend verlaagd plafond
 • Afgehangen plafond
 • Verlaagd plafond

Zoals je kan zien heb je bij het plaatsen van gyproc steeds heel wat verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van wanden en plafonds. Vraag daarom steeds raad aan je vertrouwde gyproc plaatser om je bij te staan bij het maken van de juiste keuze.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.