Gyprocwerken Kortrijk

Ben je van plan om te bouwen of te verbouwen in Kortrijk? Met Gyproc kun je eenvoudig een nette en afgewerkte woning creëren. Profiteer van de veelzijdigheid en voordelen van gyproc platen. Geef zowel je muren als plafond de beste afwerking. Gipskartonplaten of Gyproc zijn altijd de optimale keuze voor elke vakman in de omgeving.

Dankzij VdB interieurafwerking bouw of renoveer je met veel plezier en comfort in Kortrijk. Wij helpen je bij de keuze van de juiste gyproc platen, metal stud profielen en afwerking.

Inleving in de gedachtegang en wensen van de klant.
Géén gebondenheid aan merken – dus advies voor betere tot beste oplossing voor het project.
Flexibiliteit en nakomen van afspraken en planning
Bedrijfsleider meer dan 30 jaar ervaring in wanden en plafonds

Wat zijn de voordelen van Gyproc?

Veel vakmannen kiezen voor Gyproc voor verschillende werken. Gyproc is een betaalbare en efficiënte manier om muren, wanden en plafonds te plaatsen. Het is de beste keuze voor zowel verbouwingen als renovaties en standaard bouwoplossingen. Kies steeds voor Gyprocwerken en geniet van een snel resultaat.

Niet alleen de haarfijne afwerking en de snelheid waarop kan gewerkt worden is een voordeel. Het zijn er een pak meer dan dat. Denk maar aan:

 • Makkelijk en efficiënt
 • Licht gewicht
 • Afwerken is makkelijk
 • Strak resultaat
 • Duurzaam
 • Brandveilig
 • Isolerend
 • Waterafstotend
 • Makkelijk weg te nemen of te vervangen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Bouwen of verbouwen? Dat doe je met een professionele gyproc plaatser in Kortrijk

Het kan soms moeilijk zijn om de juiste aannemer te vinden voor je gyprocwerken in Kortrijk. Bij VDD interieurafwerking ben je aan het juiste adres. Wij zijn de ideale partner voor al je gyprocwerken in Oudenaarde.

Onze deskundige gyproc plaatsers in regio Kortrijk bieden een excellente service voor al je gyprocwerken. We plaatsen uw wanden en plafonds netjes en snel, zodat je kunt genieten van het beste nieuwe resultaat en oude of lelijke oneffen muren in een oogwenk kunt verbergen.

Offerte aanvragen
Kortrijk gyprocwerken

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Gyproc plafond

Heb je momenteel zichtbare balken, leidingen of kabels op je plafond? Met gyproc kun je dit gemakkelijk oplossen. Het is een licht en eenvoudig materiaal dat geschikt is om een vals plafond te installeren zonder veel moeite of gedoe.

Een gyproc plafond heeft heel wat voordelen en mogelijkheden. Niet alleen werkt het erg mooi af maar het is ook makkelijk om verlichting in te plaatsen voor onze gyproc plaatser in Kortrijk.

Er zijn verschillende opties voor het gebruik van gyproc op je plafond, waaronder een afgehangen plafond, een vrijdragend plafond, een verlaagd plafond of een vals plafond.

Voorzetwanden en scheidingswanden in gyproc

Bij het uitvoeren van verbouwingen of renovaties in Kortrijk kun je tegen allerlei problemen aanlopen, zoals lelijke binnenmuren of ruimtes die moeilijk in te delen zijn. Door te kiezen voor gyproc muren en wanden in je woning, vind je de perfecte oplossing voor al deze problemen.

Een ervaren aannemer kan je begeleiden in het maken van de juiste keuze voor elke ruimte. Zo verberg je muren in slechte staat, plaatsen we correct de scheidingswand of valse wand en dit allemaal tegen een scherpe prijs.

Scheidingswanden

Je kan kiezen om je ruimte snel en makkelijk in te delen door te kiezen voor een gyproc scheidingswand. Deze wand wordt geplaatst op een metalen profiel of op houten balken.

Met deze methode kun je gemakkelijk meerdere ruimtes creëren in één enkele ruimte met hetzelfde comfort. Als je je valse wand laat plaatsen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor extra isolatie tussen de platen en snel ramen en deuren plaatsen waar je maar wilt. Zo kun je snel genieten van je nieuwe scheidingswand en alle comfort binnenshuis.

West Optic Wanden plaatsen

Voorzetwanden

Heb je een lelijke bestaande binnenmuur in een van je kamers? Of heb je heel wat kabels en leidingen zichtbaar? Geen probleem! Kies er voor om je ruimte af te werken met een gyproc voorzetwand. Dit is de makkelijkste oplossing voor een bestaande muur.

In een gyproc wand kun je ook gemakkelijk stopcontacten, schakelaars, ventilatieroosters en nissen plaatsen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om zware materialen en constructies te installeren op een gyproc wand, zoals wastafels en toiletten. Dit is natuurlijk alleen mogelijk als hier van tevoren rekening mee is gehouden en het nodige metalen raamwerk of houten balken zijn geïnstalleerd.

Er zijn altijd veel opties beschikbaar bij gyprocwerken. Daarom is het raadzaam om eerst advies in te winnen bij een specialist in gyprocwerken die ook gyproc plaatst in Kortrijk. Onze experts staan tot je dienst voor het maken van een correcte offerte voor zowel voorzetwanden als scheidingswanden.

Voorzetwand

Waarom jouw gyprocwerken uitbesteden in Kortrijk?

Als je je woning gaat verbouwen of grote werken plant in Kortrijk, is het altijd verstandig om te kiezen voor een specialist in gyproc plaatsen. Kies voor een bedrijf met jarenlange ervaring, zodat je erop kan rekenen dat de aannemer precies weet wat nodig is en waar rekening mee gehouden moet worden.

Een goede plaatser kan je helpen met vragen over welke soorten gyproc platen je moet gebruiken, welke isolatie nodig is, of je met houten balken of metalen frame kunt werken, wat het resultaat zal zijn, wat de kosten zijn en wanneer de werken zullen worden uitgevoerd.

Bij VDD interieuradvies kun je rekenen op deskundig advies van echte vakmannen. Ze helpen graag actief mee om een antwoord te vinden op je vraag. Zo weet je zeker dat je bij de juiste plek bent voor zowel kleine als grote werken.

Laat je gyproc plaatsen dan heb je tal van keuzes om de wanden en plafonds af te werken. Kies voor wat het beste bij je woning past. Bij gyprocwerken heb je heel wat zaken waar we mee kunnen helpen. Denk maar aan voorbereidingen voor schilderwerken, verlichting en advies over andere afwerking.

Voegen of plamuren

Als gipsplaten worden geïnstalleerd, zijn er altijd naden en voegen die zichtbaar zijn. Om de valse wanden of het plafond af te werken tot een egaal vlak, is het eerste stap altijd het voegen van deze naden tussen de verschillende gipsplaten.

Door het voegen krijg je een egale, bewerkbare oppervlakte. Als een specialist de nieuwe wanden installeert, is het belangrijk om te overwegen hoe je ze gaat afwerken.

Gyproc Werken
Scheidingswand Gyproc

Schilderen

Gipsplaten waarbij de naden mooi vlak zijn geschuurd na het voegen, zijn het perfecte oppervlak voor alle schilderwerken. Het is het beste om een primer te gebruiken om extra hechting te verkrijgen voor de verf en om ervoor te zorgen dat er geen vocht in de gipsplaten trekt.

Kies voor een perfecte afwerking van je nieuwe voorzetwand of gyproc plafond en laat deze schilderen door onze ervaren vakmannen.

Behangen

Behangen is net zoals schilderen een goede optie dankzij het grote egale vlak. Zorg er voor dat je gyproc en voegen droog, glad en stofvrij zijn. Kies vervolgens om met een primer te werken om je gyproc platen te beschermen tegen vocht. Kies je voor een gespecialiseerde primer dan zal je later ook makkelijker het behang kunnen verwijderen indien je dit wenst.

Betegelen

Kies je liever voor een afwerking met tegels? Dat kan ook! Gebruik een gespecialiseerd voorstrijkmiddel dat geschikt is voor gyproc om mee te beginnen. Dit middel zorgt voor een goede hechting en voorkomt dat het vocht in de gipsplaten terecht komt.

Daarna kan je gyproc gewoon betegelen als elke andere muur. Kies wel steeds voor een expert en vakman met ervaring in het werken met gyproc in de omgeving van Kortrijk. Door te kiezen voor professionele vakman moet je je bovendien minder zorgen maken wanneer je je wanden laat plaatsen en afwerken.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

VDD Interieurafwerking voor jouw gyprocwerken

Een gyproc plaatser in Kortrijk gezocht? Kies voor de plaatsers van VdD interieur met jarenlange ervaring binnen de sector. Dankzij onze expertise binnen de gyprocwerken heb je steeds een naadloos resultaat en werk je samen met een betrouwbare aannemer.

Vraag vandaag nog vrijblijvend je offerte aan voor jouw gyprocwerken Kortrijk.

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor gyproc?

Gyproc wordt vaak gebruikt door een aannemer omdat dit een materiaal is dat snel te verwerken is, licht en uitermate geschikt bij renovatie en verbouwingen. Je kan snel een gyproc plafond plaatsen, een scheidingswand zetten of een valse wand of voorzetwand plaatsen van gyproc. Nog een groot voordeel van het werken met gipsplaten is de mogelijkheid tot afwerking.

Wat kosten gyprocwerken Kortrijk?

Gyprocwerken kunnen variëren in kostprijs. Omdat er verschillende soorten gyproc bestaan zal dit een van de factoren zijn dat zal meespelen. Ook de manier waarop de platen geplaatst worden speelt hier mee. Worden ze geplaatst op een metalen frame of op hout? Tot slot heb je ook steeds de oppervlakte en de hoeveelheid materiaal dat een rol zal spelen bij het bepalen van de kostprijs. Voor een nauwkeurige offerte kan je steeds contact opnemen met ons. Wij helpen je graag verder.

Kan gyproc gebruikt worden in een vochtige ruimte?

Je je kan gyproc gebruiken in vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld je badkamers. Wel is belangrijk dat we dit op voorhand weten zodat we vochtresistente gipsplaten kunnen gebruiken.

Wat is het verschil tussen een scheidingswand en een voorzetwand?

Het grootste verschil tussen een scheidingswand en een voorzetwand is waar deze geplaatst worden. Een scheidingswand is een wand dat een ruimte zal opdelen. Deze worden altijd geplaatst op frames en worden meestal voorzien van isolatie. De montage duurt ook langer. Een voorzetwand is, zoals de naam zegt, een wand dat voor een bestaande muur wordt gezet. Deze verbergen dan een niet afgewerkte muur, kabel of leidingen. De montage kan veel sneller gebeuren afhankelijk van de staat van de muur.

Hoeveel kg kan je een een gipswand hangen?

Gyproc wanden kunnen afhankelijk van hun dikte en infrastructuur een bepaald gewicht dragen. Veel hangt af van het soort plaat dat gebruikt wordt en de pluggen. Als je graag een toestel of voorwerp wil ophangen aan je gyproc wanden dan is het steeds goed om hier vooraf over na te denken zodat we bij het plaatsen van gyproc rekening kunnen houden met de juiste diktes en mogelijkheden. Heb je vragen of wil je meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze experts.

Welke mogelijkheden heb je bij het gebruik van gyproc?

Voor gyproc wanden en gyproc plafonds zijn heel wat mogelijkheden. We sommen hier de belangrijkste en meest gekozen toepassingen op. Je kan kiezen voor:

 • Voorzetwand
 • Dubbele voorzetwand
 • Scheidingswand
 • Dubbele scheidingswand
 • Vrijdragend verlaagd plafond
 • Afgehangen plafond
 • Verlaagd plafond

Zoals je kan zien heb je bij het plaatsen van gyproc steeds heel wat verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van wanden en plafonds. Vraag daarom steeds raad aan je vertrouwde gyproc plaatser om je bij te staan bij het maken van de juiste keuze.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.