Scheidingswanden

Scheidingswanden

Meer ruimtes creëren met onze scheidingswanden

Scheidingswanden kunnen gebruikt worden om snel meer ruimtes te creëren in jouw woning of kantoor. Zo kan je gemakkelijk een woonkamer verdelen in een zithoek en eetkamer, of bijvoorbeeld een bedrijfsruimte in een ontvangst- en onderzoekruimte.

Er zijn natuurlijk vele soorten scheidingswanden. Er kan een onderscheid gemaakt worden in;

  • verplaatsbare wanden
  • brandwerend
  • lichte gewicht scheidingswanden.
OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Verplaatsbare scheidingswanden

Onze verplaatsbare scheidingswanden laten u toe om uw huis in te delen zoals jij het zelf wilt op het moment dat je het nodig hebt. Deze wanden zijn verrijdbaar en eenvoudig modulair op te bouwen. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor callcenters, kantoren, …

Lichte scheidingswanden

Wil je snel extra ruimtes creëren zonder al te veel moeite? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij onze lichte scheidingswanden. Deze scheidingswanden kunnen snel geïnstalleerd worden omdat ze zo licht zijn, maar toch voldoende stevig om als wand gebruikt te worden. Door de gebruikte materialen en snelle installatie zijn de lichte scheidingswanden zeer budgetvriendelijk. Onze ervaren vakmannen plaatsen deze in een handomdraai!

Scheidingswanden

Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Brandwerende scheidingswanden

Brandwerende scheidingswanden zijn scheidingswanden die een brand kunnen vertragen. Dit verhoogt de tijd waarin geëvacueerd kan worden, alsook de kans dat de brandweer de brand kan blussen.

Daarnaast kan je vaak ook rekenen op lagere verzekeringspremie’s door de installatie van brandwerend materiaal. Het belangrijkste blijft natuurlijk dat je investeert in de veiligheid voor jou en je familieleden (of personeel). Wacht dus niet met de investering in brandwerend materiaal tot het te laat is. Bekijk zeker ook onze brandwerende voorzetwanden.

brandwerende scheidingswanden - Een beveiliging tussen de verscheidene ruimten

Wens je meer informatie over scheidingswanden?

VDD Interieurafwerking is dé partner bij uitstek voor iedere soort scheidingswand. Neem hiervoor gerust contact op met onze wandspecialisten. Contacteer ons via 052 52 06 19 of vul onderstaand formulier in.

 

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.