een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Scheidingswanden

Contacteer ons
VDD Interieurafwerking is dé specialist voor alle soorten van scheidingswanden. VDD Interieurafwerking is dé specialist voor alle soorten van scheidingswanden.

Scheidingswanden kunnen gebruikt worden om snel meer ruimtes creëren in jouw woning of kantoor. Zo kan je gemakkelijk een woonkamer verdelen in een zithoek en eetkamer, of bijvoorbeeld een bedrijfsruimte in een ontvangst- en onderzoekruimte.

Er zijn natuurlijk vele soorten scheidingswanden. Wij maken een onderscheid tussen verplaatsbare scheidingswanden, brandwerende scheidingswanden en lichte scheidingswanden.

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Verplaatsbare scheidingswanden

Onze verplaatsbare scheidingswanden laten u toe om uw huis in te delen zoals jij het zelf wilt op het moment dat je het nodig hebt.

Deze wanden zijn verrijdbaar en eenvoudig modulair op te bouwen. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor callcenters, kantoren, …

Lichte scheidingswanden

Wil je snel extra ruimtes creëren zonder al te veel moeite? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij onze lichte scheidingswanden. Deze scheidingswanden kunnen snel geïnstalleerd worden omdat ze zo licht zijn, maar toch voldoende stevig om als wand gebruikt te worden.

Door de gebruikte materialen en snelle installatie zijn de lichte scheidingswanden zeer budgetvriendelijk. Onze ervaren vakmannen plaatsen deze in een handomdraai!

Brandwerende scheidingswanden

Brandwerende scheidingswanden zijn scheidingswanden die een brand kunnen vertragen. Dit verhoogt de tijd waarin geëvacueerd kan worden, alsook de kans dat de brandweer de brand kan blussen.

Daarnaast kan je vaak ook rekenen op lagere verzekeringspremie’s door de installatie van brandwerend materiaal. Het belangrijkste blijft natuurlijk dat je investeert in de veiligheid voor jou en je familieleden (of personeel). Wacht dus niet met de investering in brandwerend materiaal tot het te laat is. Bekijk zeker ook onze brandwerende voorzetwanden.

Wens je meer informatie over scheidingswanden?

VDD Interieurafwerking is dé partner bij uitstek voor iedere soort scheidingswand. Neem hiervoor gerust contact op met onze wandspecialisten. Contacteer ons via 052 52 06 19 of vul onderstaand formulier in. {rsform}

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input