Gyprocwerken Brugge

Wil je het interieur van je woning een frisse opknapbeurt geven, of is er hier en daar nog wat propere afwerking nodig? Dan is gyproc een ideale keuze. Gyprocplaten zijn namelijk enorm veelzijdig en creëren een nette en afgewerkte uitstraling aan de ruimte.

Je kan gyproc dan ook voor ontelbaar veel klusjes gebruiken. Denk maar aan het wegwerken van loshangende kabels, putjes in de muur of oneffenheden in het plafond. Maar ook een volledig nieuwe scheidingswand of plafond kan met een gyprocplaat worden gerealiseerd. Het is bovendien een gemakkelijk materiaal om mee te werken en biedt de kwaliteit die je verwacht.

Wil je naast een kwalitatief materiaal ook een betrouwbare plaatser? Dan kan je terecht bij VDD interieurafwerking in Brugge. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid garanderen nauwkeurig werk waar je nog jaren van kan genieten. Samen met jou kiezen we de juiste gyprocplaten, metal stud profielen en afwerking op maat van jouw behoeften en situatie.

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Inleving in de gedachtegang en wensen van de klant.
Géén gebondenheid aan merken – dus advies voor betere tot beste oplossing voor het project.
Flexibiliteit en nakomen van afspraken en planning
Bedrijfsleider meer dan 30 jaar ervaring in wanden en plafonds

De waardevolle voordelen van gyproc

Verbouwen of afwerken met gyproc is zelden een slecht idee. Het materiaal heeft namelijk tal van voordelen die de werken een stuk makkelijker maken.

Zo is gyproc een heel licht materiaal, waardoor het gemakkelijk gesneden en geplaatst kan worden. Je kan dus op een snelle en efficiënte manier muren en plafonds plaatsen of de bestaande oppervlakken mooi afwerken.

Daarnaast heeft gyproc verschillende afwerkingsmogelijkheden. Wil je de nieuwe wand of plafond schilderen? Prima. Wil je liever behangen? Dat kan ook. Je kan gyprocplaten zelfs bedekken met tegels of pleisterwerk.

Ook de isolatiewaarde van gyprocplaten zit goed. Het kan namelijk worden gebruikt in combinatie met isolatiemateriaal, waardoor je energiekosten zullen dalen.

Gyproc is niet alleen isolerend qua temperatuur, maar ook op het vlak van geluid. De wanden zullen een goede demping geven waardoor er minder geluidsoverdracht is tussen de ene en de andere ruimte.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw uniek project. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen, dan kan u ons bereiken via 052 52 06 19. Ook per mail beantwoorden we zo snel mogelijk uw vragen: info@wanden-plafonds.be.

Bouwen of verbouwen? Dat doe je met een betrouwbare gyproc plaatser in Brugge

Elke aannemer noemt zichzelf specialist in zijn vak. Er zijn dan ook tientallen gyprocplaatsers in Brugge te vinden. Een betrouwbare en vakkundige plaatser vinden, is bijgevolg niet zo evident. Met VDD interieurafwerking kiest je niet zo maar de eerste de beste aannemer. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in de sector en weten daardoor als geen ander hoe ze gyprocwerken correct en nauwkeurig moeten uitvoeren. Je kan er zeker van zijn dat jouw gyproc wanden of plafonds met de grootste zorg worden geplaatst, en dat de oneffenheden of storende elementen netjes worden opgevuld en verdoezeld.

Offerte aanvragen
Brugge gyprocwerken

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Gyproc plafonds

Stoor jij je mateloos aan loshangende kabels, zichtbare balken, leidingen of putjes in je plafond? Dat is eenvoudig op te lossen met een gyproc afwerking. Gyproc is een lichtgewicht materiaal, en daarmee de perfecte keuze voor het wegwerken van oneffenheden of storende elementen in je plafond.

Je kan er ook voor kiezen om een volledig nieuw plafond te plaatsen in gyproc. Dankzij het gebruiksgemak vraagt het relatief weinig inspanning, en levert het een proper resultaat op.

Je hebt verschillende manieren om gyproc toe te passen op een plafond. Zo kunnen we kiezen voor:

  • Een opgehangen plafond
  • Een vrijdragend plafond
  • Een lager plafond
  • Een vals plafond

Gyproc scheidingswanden

Wil je een volledig nieuwe indeling van je woning? Dan kan je ervoor kiezen om de ruimte in te delen met een gyproc scheidingswand. Deze wand plaatsen we dan op een metalen profiel of op verticale houten balken.

Je kan er zelfs voor kiezen om de nieuwe valse wanden extra te isoleren. Hiervoor plaatsen we extra isolatie tussen de platen. Ook ramen of deuren kunnen worden geïntegreerd in de gyproc scheidingswand.

West Optic Wanden plaatsen

Gyproc voorzetwanden voor een nette afwerking

Net als bij een gyproc plafond, kunnen ook de oneffenheden in je muren snel en gemakkelijk worden weggewerkt met gyproc. Maar er is meer. Gyproc voorzetwanden worden ook gebruikt om de thermische en akoestische isolatie in de woning naar een hoger niveau te brengen.

Je kan gyproc voorzetwanden namelijk gemakkelijk combineren met de juiste isolatieoplossingen. Dat zorgt ervoor dat de warmte in de winter binnenblijft, en de woning in de zomer fris blijft.

Bovendien kunnen we ook stopcontacten, ventilatieroosters of schakelaars in de gyproc voorzetwand plaatsen. Zelfs zwaardere constructies zoals een toilet of wasbak vormen geen probleem voor dit sterke materiaal.

Voorzetwand

Gyproc afwerken

Wanneer de gyproc wanden of plafonds zijn geplaatst, kies je best nog voor een unieke afwerking om de uitstraling helemaal af te maken. Je kan hierbij helemaal gaan voor jouw eigen voorkeuren en stijl, want gyproc laat bijna elke mogelijke afwerkingsmethode toe.

Voegen en plamuren

Bij een gyproc wand of plafond zie je vaak nog de voegen of naden. Wil je deze mooi afwerken en een egale oppervlakte creëren? Dan kan je ervoor kiezen om deze spleetjes te voegen of plamuren.

Schilderen

Wanneer de naden mooi zijn opgevuld, kan je ervoor kiezen om de platen de gewenste kleur te geven. Een mogelijkheid is om te schilderen.

Het is wel belangrijk om eerst met een primer te werken. Hiermee voorkom je dat vocht in de gipsplaten kan trekken.

Natuurlijk weten onze vakmannen van aanpakken, en doen zij dit werk met plezier voor jou.

Behangen

Naast schilderen, is ook behangen een mogelijkheid om je gyproc platen af te werken. Voordat je het papier tegen de wand plakt, zorg je ervoor dat de voegen droog, stofvrij en glad zijn. Dat levert het mooiste resultaat op. Werk ook hier eerst met een primer om ze te beschermen tegen vocht. Hierdoor krijg je het behang er later ook gemakkelijker af.

Tegelen

Een extra unieke afwerking aan je gyproc platen creëer je door ze te betegelen. Gebruik eerst een gespecialiseerd voorstrijkmiddel dat geschikt is voor gyproc. Zo zorg je voor een goede hechting en voorkom je dat vocht zich in de platen gaat nestelen.

Betegelen is geen evidente opgave. Je wil natuurlijk dat de afwerking netjes en nauwkeurig gebeurt. Daarom raden we aan een vakman in te schakelen. Bij DVV interieurafwerking weten we van aanpakken en werken we jouw gyproc wanden met de grootste deskundigheid af.

Gyproc Werken
Scheidingswand Gyproc
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

VDD Interieurafwerking voor jouw gyprocwerken Brugge

Wil je jouw interieur een frisse look en afwerking geven? Daar kunnen de specialisten van VDD interieurafwerking voor zorgen. Onze jarenlange ervaring in de sector maakt dat we al voor hete vuren hebben gestaan, maar ze telkens met de grootste precisie hebben volbracht.

Wil je weten wat een gyproc wand of plafond je zal kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor uw gyprocwerken in Brugge.

Ook voor andere vragen of opmerkingen kan je altijd bij ons terecht. Telefonisch kan je ons bereiken op 052 52 06 19. Via mail stel je jouw vragen naar info@wanden-plafonds.be.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.