een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Geluidswerende akoestische isolatie

Contacteer ons

Geluidswerende isolatie is een godsgeschenk, indien u vaak hinder ondervindt van geluiden van buitenaf. Dit gaan gaan van het luiden van de klokkentoren een beetje verder tot de blaffende honden van uw buren. Van het rijden van auto’s en vrachtwagens op de baan tot conversaties tussen uw buren. VDD-Interieurafwerking zorgt voor de plaatsing van geluidswerende isolatie, zodat u voortaan al deze geluiden buitenhoudt.

Klanten getuigen

 • "Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Houd geluid binnen of buiten met geluidswerende isolatie

Geluiden en lawaai kunnen van allerlei kanten komen. Hetzij van buiten hetzij van binnen, ze kunnen u naargelang de intensiteit meer dan mateloos storen in uw activiteiten. De producten van VDD-Interieurafwerking maken graag voorgoed komaf met uw geluidsproblemen en zorgen voor een gepaste oplossing aangepast aan uw persoonlijke situatie. Vul ons contactformulier in en bespreek alvast uw specifieke situatie met ons!

Onze geluidswerende isolatie gaat alle vormen van geluidsoverlast tegen, of deze nu door de vloer komt of via de trap, door de muur of via het plafond. Laat onze vakmensen uw ruimten voorzien van een isolatie op maat met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding en u zal zien dat de last van storende galmen van de baan is, dat de akoestiek in de betreffende vertrekken verbeterd is, dat uw gehorige huishoudapparaten voortaan stiller hun werk doen en dat u eenvoudigweg opnieuw kunt genieten van uw bezigheden in een oase van rust en stilte.

Geluidswerende isolatie bij verplaatsbare wanden

Heeft u verplaatsbare wanden? Dan heeft u zich ongetwijfeld weleens gestoord aan de bijkomende nadelen. Bij verplaatsbare wanden heeft men namelijk vaak het probleem dat er nog teveel hinder is tussen de ruimten in. Dit is niet geheel abnormaal, aangezien het geluid zich niet alleen verplaatst doorheen de wand, maar ook boven deze wand en onder de verhoogde vloer. Ontdek teven onze pagina over geluidsdempende isolatie.

In dit geval biedt VDD-Interieurafwerking ue een akoestische isolatie, die aan beide zijden word geplaatst door middel van een alu-vlies. Op deze wijze wordt het doorgaande geluid verzwakt, wat u aanzienlijk minder geluidhinder opbrengt. Onze geluidswerende isolatie zit netjes weggewerkt boven het verlaagd plafond en onder de verhoogde vloer. Een perfecte afwerking met een meer dan welkom resultaat!

Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden van geluidswerende isolatie voor uw ruimten? Of had u graag een offerte aangevraagd? Aarzel dan niet langer, want u kunt met al uw vragen terecht op het nummer 052 52 06 19.

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input