Geluidswerende isolatie

Geluidswerende isolatie

Geluidsisolatie

Geluidswerende isolatie is een godsgeschenk, indien u vaak hinder ondervindt van geluiden van buitenaf. Dit gaan gaan van het luiden van de klokkentoren een beetje verder tot de blaffende honden van uw buren. Van het rijden van auto’s en vrachtwagens op de baan tot conversaties tussen uw buren. VDD-Interieurafwerking zorgt voor de plaatsing van de juiste isolatie, zodat u voortaan al deze geluiden buitenhoudt.

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef.

Houd geluid buiten met geluidswerende isolatie

Geluiden en lawaai kunnen van allerlei kanten komen. Hetzij van buiten hetzij van binnen, ze kunnen u naargelang de intensiteit meer dan mateloos storen in uw activiteiten. De producten van VDD-Interieurafwerking maken graag voorgoed komaf met uw geluidsproblemen en zorgen voor een gepaste oplossing aangepast aan uw persoonlijke situatie.

Onze geluidswerende isolatie gaat alle vormen van geluidsoverlast tegen, of deze nu door de vloer komt of via de trap, door de muur of via het plafond. Laat onze vakmensen uw ruimten voorzien van een isolatie op maat met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding en u zal zien dat de last van storende galmen van de baan is, dat de akoestiek in de betreffende vertrekken verbeterd is, dat uw gehorige huishoudapparaten voortaan stiller hun werk doen en dat u eenvoudigweg opnieuw kunt genieten van uw bezigheden in een oase van rust en stilte.

Geluidswerende isolatie bij verplaatsbare wanden

Heeft u verplaatsbare wanden? Dan heeft u zich ongetwijfeld weleens gestoord aan de bijkomende nadelen. Bij verplaatsbare wanden heeft men namelijk vaak het probleem dat er nog teveel hinder is tussen de ruimten in. Dit is niet geheel abnormaal, aangezien het geluid zich niet alleen verplaatst doorheen de wand, maar ook boven deze wand en onder de verhoogde vloer. Ontdek teven onze pagina over geluidsdempende isolatie.

In dit geval biedt VDD-Interieurafwerking ue een akoestische isolatie, die aan beide zijden word geplaatst door middel van een alu-vlies. Op deze wijze wordt het doorgaande geluid verzwakt, wat u aanzienlijk minder geluidhinder opbrengt. Onze geluidswerende isolatie zit netjes weggewerkt boven het verlaagd plafond en onder de verhoogde vloer. Een perfecte afwerking met een meer dan welkom resultaat!

Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden van geluidswerende isolatie voor uw ruimten? Of had u graag een offerte aangevraagd? Aarzel dan niet langer, want u kunt met al uw vragen terecht op het nummer 052 52 06 19.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VdD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.