een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Geluidsdempende akoestische isolatie

Contacteer ons

Bent u reeds lange tijd op zoek naar een oplossing voor uw geluidsproblemen? Bent u die schrapende stoelen of dichtslaande deuren van bovenaf meer dan beu? Wenst u niet meer te horen wie zich waar bevindt boven u? Geluidsdempende akoestische isolatie is exact wat u nodig hebt. De nodige portie akoestische absorptie is precies wat u nodig heeft. Heeft u echter niet meer de plaats om een verlaagd plafond te laten installeren door onze medewerkers? Geen probleem? VDD-Interieurafwerking biedt u akoestische eilanden en baffles aan.

Klanten getuigen

 • Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Geluidsdempende isolatie

U bent al langer op zoek naar een oplossing voor uw geluidsproblemen? Die schrapende stoelen of dichtslaande deuren van bovenaf bent u meer dan beu? Wenst u niet langer te horen wie zich waar bevindt boven u? Geluidsdempende akoestische isolatie is precies wat u dan nodig heeft. Maar heeft u echter de plaats niet meer om een verlaagd plafond te laten installeren door onze medewerkers? Geen probleem! VDD-Interieurafwerking biedt u akoestische eilanden, baffles en geluidsisolatie platen aan om de nodige akoestische absorptie te garanderen.

Verminder de nagalm met geluidsdempende isolatie

VDD-Interieurafwerking zorgt ervoor dat die vervelende geluiden voorgoed tot het verleden behoren. Dankzij de vakkundige plaatsing van geluidsdempende isolatie reduceert u de nagalm van diverse geluiden tot een minimum. Zo verbetert u niet alleen de akoestiek in uw ruimtes, ook uw wooncomfort gaat er stevig op vooruit.

Vanaf nu leest u uw boek, tijdschrift of krant in alle rust. U geniet van een onverstoorde nachtrust en u kan met elkaar praten zonder storingselementen van buitenaf. Wij zijn ons heel goed bewust van de hinder en nadelige gevolgen die geluiden met zich kunnen meebrengen. Daarom werken we elke dag aan ons streefdoel: u een leven in rust en stilte schenken!

Hoe werken geluidsdempende akoestische eilanden en baffles?

Om u de beste geluidsdempende isolatie te garanderen werken we met akoestische eilanden, geluidsisolatie platen en baffles. Maar wat zijn dat nu eigenlijk? In feite kunnen ze beschouwd worden als zowel esthetische als functionele oplossingen. Ze absorberen en reduceren namelijk niet alleen midden- en hoogfrequent geluid, ze hebben ook nog eens een strak design.

Rechthoekige, vierkante of ovale vormen, onze geluidsisolatie platen bieden voor alle voorkeuren wel een oplossing. Ze worden perfect geïntegreerd in uw omgeving en geven eender welke ruimte een moderne, aangename en rustgevende look.

Niet alleen thuis, maar ook op kantoor zorgt geluidsdempende isolatie voor een aangename omgeving. Of het nu gaat om een rumoerige kantooromgeving of om een ruimte met machines, uw medewerkers zullen gemotiveerd aan de slag gaan wanneer ze verlost worden van storende geluiden.

Komen de storende geluiden van buitenaf? Dan kan u kiezen voor onze absolute geluidswerende isolatie. Daarmee dempt u niet alleen geluiden, u houdt ze letterlijk buiten.

Heeft u vragen over de installatie van geluidsdempende isolatie en geluidsisolatie platen? Bent u op zoek naar professioneel advies of een vrijblijvende offerte op maat? Aarzel dan niet langer en neem meteen contact met ons op.

 

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input