een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Geluidsdempende akoestische isolatie

Contacteer ons

Bent u reeds lange tijd op zoek naar een oplossing voor uw geluidsproblemen? Bent u die schrapende stoelen of dichtslaande deuren van bovenaf meer dan beu? Wenst u niet meer te horen wie zich waar bevindt boven u? Geluidsdempende akoestische isolatie is exact wat u nodig hebt. De nodige portie akoestische absorptie is precies wat u nodig heeft. Heeft u echter niet meer de plaats om een verlaagd plafond te laten installeren door onze medewerkers? Geen probleem? VDD-Interieurafwerking biedt u akoestische eilanden en baffles aan.

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Verminder de nagalm met geluidsdempende isolatie

VDD-Interieurafwerking zorgt ervoor dat die vervelende geluiden voorgoed tot het verleden behoren. Dankzij de vakkundige plaatsing van geluidsdempende isolatie vermindert u de nagalm van diverse geluiden tot een minimum. Niet alleen verbetert u zo de akoestiek in uw ruimtes, maar ook uw comfort. Lees voortaan uw boek, tijdschrift of krant in alle rust; geniet van een onverstoorde nachtrust; praat met elkaar zonder storingselementen van buitenaf. Wij zijn ons meer dan bewust van de hinder die geluiden met zich kunnen meebrengen, wat nog meer bijdraagt tot ons streefdoel: een leven in stilte!

De werking van geluidsdempende akoestische eilanden en baffles

Onze geluidsdempende isolatie bestaat zoals eerder gezegd uit akoestische eilanden en baffles. Wat zijn deze nu eigenlijk? Ze kunnen beschouwd worden als zowel esthetische als functionele oplossingen, aangezien ze niet alleen midden- en hoogfrequent geluid absorberen en dus reduceren, maar ze genieten ook nog eens van een strak design. Rechthoekige, vierkante of ovale vormen: voor alle voorkeuren is er wel een oplossing. Ze worden perfect geïntegreerd in uw omgeving en bezorgen eender welke ruimte een moderne, aangename look.

Wilt u nog een stap verder gaan? Kies dan voor onze absolute geluidswerende isolatie.

Heeft u vragen omtrent de installatie van geluiddempende isolatie? Of had u graag een offerte aangevraagd? Aarzel dan niet langer, want u kunt met al uw vragen terecht op het nummer 052 52 06 19.

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input