een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Thermische isolatie

Contacteer ons

Een thermische isolatie is een absolute noodzaak in uw woonst, daarvan zal u vast en zeker al op de hoogte zijn. Het is tenslotte de enige manier om ervoor te zorgen dat de temperatuur in uw woonst zo optimaal mogelijk wordt behouden. U wilt tijdens de barre winterdagen toch ook kunnen genieten van een heerlijke warmte? U wilt tijdens de hete zomerdagen toch ook niet bezwijken onder de hitte? Inderdaad. En daar kan thermische isolatie voor zorgen!

Klanten getuigen

 • Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Het doel van thermische isolatie

Het streefdoel van alle isolatiematerialen is om zoveel mogelijk lucht vast te houden. Stilstaande, droge lucht vormt te allen tijde de beste isolator. Hoe meer lucht de isolatiematerialen kunnen vasthouden, hoe beter de gehele isolatiewaarde zal zijn.

Onze thermische isolatie zorgt voor warme winters en frisse zomers. Uw woning behoudt met onze hulp een optimaal leefklimaat en dit dankzij thermische isolatie voor wanden. Niet alleen zal uw omgevingstemperatuur een pak aangenamer zijn, ook uw energiefactuur zal u veel gunstiger gezind zijn. Onze specialisten maken gebruik van verschillende isolatiesystemen en -materialen: gaande van glaswol, gipskartonplaat tot een combinatie van materialen. U voorzien van een uitstekend woonklimaat is ons doel.

Thermische isolatie voor wanden en plafonds

Onze boodschap naar u toe is duidelijk: investeer vandaag nog in thermische isolatie voor uw muren en plafonds. U geniet een leven lang van minder energiekosten, en een aangenaam leefklimaat. Een bijkomende must? Een installatie door vakkundige handen. Thermische isolatie moet immers overal goed aansluiten, zodat er geen koudebruggen kunnen ontstaan. Anders ontsnapt de warmte als vanouds en kunnen er bovendien ook condensatieproblemen ontstaan.

Ontdek zeker ook onze thermische voorzetwanden die van dienst kunnen zijn voor uw specifiek project.

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input