een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Brandwerende isolatie

Contacteer ons

Brandveiligheid is te allen tijde een zeer belangrijk element. Bent u een bedrijfsverantwoordelijke? Dan dient u ervoor te zorgen dat uw medewerkers in een brandveilige omgeving te werk kunnen gaan. Bent u een ouder? Dan wilt u vast en zeker dat uw gezin zich zorgeloos doorheen uw huis kan bewegen. Bent u een restauranthouder? Dan moeten uw gasten veilig en wel kunnen genieten van hun maaltijd. Brandveiligheid en -preventie is voor iedereen van belang en dat is precies waarom VDD-Interieurafwerking u voorziet van de meest kwalitatieve brandwerende isolatie.

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Brandwerende isolatie voor allerlei toepassingen

Bouwlagen kunnen reeds beschermd zijn door middel van betonnen vloeren of verlaagde plafonds, die beantwoorden aan de RF-criteria. Maar wat met de leidingen die door de plafond- en vloerlagen gaan? En wat met de luchtkanalen die dwars doorheen de verschillende ruimtes gaan? Ze vormen één voor één een mogelijk gevaar voor de verspreiding van een eventuele brand, een brandwerende isolatie kan een essentiele factor hier zijn.

Compartimentatie draagt bij tot een brandwerende ruimte

Luchtkanalen, doorvoeringen, schachtwanden, leidingkokers en ga zo maar verder dienen dan ook zo goed mogelijk brandveilig te worden geïsoleerd. VDD-Interieurafwerking voorziet u daarom alleen van de beste isolatie-oplossing en gaat voor topmerken van hoge kwaliteit, waaronder Promat.

Leidingkokers en schachtwanden moet vaak horizontaal gecompartimenteerd worden. Dit kan gebeuren aan de hand van aangepaste isolatie. Naar gelang de toepassing in kwestie, moeten onze specialisten echter ook overgaan tot het gebruik van brandwerende moffen. Eender welke materialen en producten we dienen te gebruiken om u te voorzien van een optimale brandwerende isolatie, we zorgen steevast voor uw veiligheid in de toekomst. Naast brandwerende isolatie kan een brandwerend plafond uw uiteraard ook van dienst zijn.

Meer weten omtrent onze brandwerende isolatie?

Bent u bezorgd over de veiligheid van uzelf en deze van uw omgeving? Vraag dan gerust naar onze mogelijkheden. VDD-Interieurafwerking beantwoordt met het grootste plezier al uw vragen. U kunt hiervoor steeds terecht op het nummer 052 52 06 19.

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input