02aug

Isolatie – een dagelijkse besparing!

Auteur: conversal

Energie besparen in je huis of woning kan op veel verschillende manieren. Eén van de voornaamste en meest efficiënte manieren is echter om te zorgen voor een goede isolatie. Isolatie zorgt dat warmte/koude geen vrije doorgang heeft in je huis.

Tip: Let op voor de details! Net als de sterkte van een ketting afhankelijk is van de zwakte schakel binnen de ketting, is de isolatie van uw woning ook beïnvloedt door de minst gunstige elementen.

De voordelen van isoleren

Hoe beter de isolatie, hoe minder warmte er verloren gaat
Bijgevolg moet je je huis minder verwarmen, wat een gunstigere energiefactuur oplevert. Zeker met de steeds stijgende energie kosten, is isoleren dus een goede investering.

Milieuvriendelijk
Zoals welbekend is isoleren ook een goede zaak voor het milieu. Door minder te moeten verwarmen, zorg je ook voor minder CO2 uitstoot, en bespaar je op fossiele brandstoffen en stookkosten.

Meer comfort in je woning
Isoleren verbetert ook het comfort in je woning. Een goede isolatie zorgt ervoor dat je geen tocht in je huis hebt, en dat er geen warmteverlies is. Dit zorgt voor minder condens op ramen en warmere voeten!

Minder geluidsoverlast
Door gebruik te maken van geluidswerende of geluiddempende isolatie zorg je ook voor minder geluidshinder van buitenaf, ongeacht de bron van de hinder. Zo hoef je je niet meer te storen aan de radio van de buren, of lawaai van het verkeer.

Diverse premies of subsidies
Ook in 2015 kan je nog steeds diverse premies aanvragen voor isolatie van je huis of woning. Neem hiervoor zeker een kijkje op de website van de Vlaamse Overheid.

Hoe kunnen wij je helpen?

Laat ons jou bijstaan bij de isolatie van jouw woning. Onze experts hebben jarenlange expertise die ze graag voor jou inzetten.
Bekijk zeker onze website om wat meer informatie te krijgen over thermische isolatiebrandwerende isolatie en geluidswerende isolatie!

Meer informatie over isolatie

Wens je meer informatie te ontvangen over hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier, of vraag een vrijblijvende offerte aan! We contacteren je dan spoedig om het project te bespreken.