Gyprocwerken West-Vlaanderen

Is jouw woning aan een vernieuwing toe en overweeg je gyprocwerken in West-Vlaanderen? Dat kunnen we alleen maar aanbevelen. Gyproc creëert namelijk een nette en afgewerkte woning. Gyprocplaten zijn zeer veelzijdig en bieden tal van voordelen.

Zowel voor je muren als de afwerking van je plafonds is gyproc een uitstekend alternatief.

Wil je naast een kwalitatief materiaal ook een betrouwbare partner voor jouw gyprocwerken in West-Vlaanderen? Ga dan in zee met VDD interieurafwerking. Wij kiezen samen met jou de juiste gyrpoc platen, metal stud profielen en de afwerking.

Inleving in de gedachtegang en wensen van de klant.
Géén gebondenheid aan merken – dus advies voor betere tot beste oplossing voor het project.
Flexibiliteit en nakomen van afspraken en planning
Bedrijfsleider meer dan 30 jaar ervaring in wanden en plafonds

Voordelen van gyproc

Wanneer het gaat over interieurwerken en een propere afwerking, zullen de meeste vakmensen voor gyproc kiezen. De reden hiervoor is heel eenvoudig: het materiaal biedt heel wat voordelen wanneer je gaat renoveren en bouwen.

Naast het gebruiksvriendelijke karakter en de kwalitatieve eigenschappen heeft gyproc nog meer te bieden. Het materiaal is bijvoorbeeld:

 • Makkelijk en efficiënt
 • Licht in gewicht
 • Eenvoudig af te werken
 • Strak qua looks
 • Brandveilig
 • Duurzaam
 • Waterafstotend
 • Isolerend
 • Makkelijk te vervangen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Bouwen of verbouwen met een gyproc plaatser uit West-Vlaanderen

De juiste aannemer vinden voor je verbouwing is geen gemakkelijke opgave. Je wil natuurlijk een betrouwbare partij die bovendien deftig werk aflevert. Met VDD interieurafwerking mag je rekenen op een vakkundig en net resultaat. Onze professionele plaatsers in de regio West-Vlaanderen hebben voldoende vakkennis en ervaring om jouw gyproc wanden en plafonds zorgvuldig te monteren. Onze experts gaan alleen voor de beste service en een efficiënt verloop van je gyprocwerken in West-Vlaanderen.

Offerte aanvragen
gyproc wanden

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Gyproc plafond

Heeft jouw plafond nog storende oneffenheden of lopen er zichtbare kabels of leidingen? Dan is gyproc de perfecte oplossing. Het is een licht materiaal dat zeer eenvoudig te monteren is op je plafond. Zo ben jij snel verlost van de storende elementen op jouw plafond.

Gyproc plafonds komen bovendien in elk interieur goed tot hun recht. Hou je van landelijk, of eerder industrieel of modern? Met een gyproc plafond kies je zelf de afwerking en sfeer die bij jouw woning en voorkeuren past.

Voorzetwanden en scheidingswanden in gyproc

 

Gyproc scheidingswand

Wil je snel en gemakkelijk meerdere ruimtes creëren binnenin je woning? Dat kan met een gyproc scheidingswand. De wand wordt geplaatst op metalen gyproc profielen of op houten balken. Dit is een eenvoudige en efficiënte manier die bovendien een nette afwerking garandeert.

 

Gyproc voorzetwand

Een voorzetwand in gyproc lost zowat alle problemen op die (oude) muren met zich kunnen meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan slechte isolatie, ondermaatse akoestiek, barsten en vlekken in de muur... met een voorzetwand uit gyproc creëer je snel, goedkoop en efficiënt een prachtig afgewerkte muur. Daarbovenop bespaar je – dankzij het isolerende karakter – ook nog eens op je energiefactuur.

Brandwerende gyproc wand

Gyproc scheidingswand

Wil je snel en gemakkelijk meerdere ruimtes creëren binnenin je woning? Dat kan met een gyproc scheidingswand. De wand wordt geplaatst op metalen gyproc profielen of op houten balken. Dit is een eenvoudige en efficiënte manier die bovendien een nette afwerking garandeert.

scheidingswanden lichtgewicht en gyproc

Gyprocwerken in West-Vlaanderen uitbesteden?

Staat er een renovatie op de planning waarbij gyprocwerken komen kijken? Dan is het verstandig om met een betrouwbare partner samen te werken. Zo ben je er zeker van dat alles zorgvuldig en professioneel gebeurt, en geniet je achteraf van een schitterend resultaat.

Een ervaren plaatser kent de kneepjes van het vak en kan je adviseren over de juiste materialen, isolatie, afwerking enzovoort.

Zo kan je bij VDD interieuradvies terecht voor al je vragen. Zij geven je een duidelijk en correct antwoord, zodat je weet waaraan te beginnen tijdens de gyprocwerken.

Gyprocwerken afwerken

Wanneer je kiest voor gyproc, heb je heel wat mogelijkheden als het op afwerking aankomt. Dat maakt gyproc dan ook een populaire keuze, want het past gegarandeerd binnen je interieur. Dankzij de eenvoudige manieren van afwerking geniet je zonder problemen van een nette woning.

We raden wel aan om de gipsplaten eerst te voegen of plamuren. Bij het plaatsen van gyproc zijn er altijd naden en voegen zichtbaar, dat is onvermijdelijk. Daarom raden we aan om deze spleten te plamuren. Zo creëer je een egale en bewerkbare oppervlakte.

Schilderen

Zijn alle naden netjes weg geplamuurd? Dan kan je ervoor kiezen om de platen te gaan schilderen. Gebruik best eerst een primer om extra hechting te krijgen voor de verf. Zo vermijd je dat vocht in de gipsplaten trekt.

Overweeg om de schilderwerken te laten uitvoeren door een expert. Zij weten als de besten welke schildertechnieken het best samengaan met de gyproc wanden of plafonds.

Gyproc Werken
Scheidingswand Gyproc

Behangen

Naast schilderen, is ook behangen een uitstekende optie om je muren of plafonds van gyproc af te werken. Breng ook hier eerst een primer aan op de gipsplaten om ze te beschermen tegen vocht. Met een primer zal het behang later ook gemakkelijker te verwijderen zijn.

Betegelen

Wil je voor een ietwat excentrieke look gaan? Kies dan voor tegels. Gebruik hiervoor een gespecialiseerd voorstrijkmiddel voor gyproc. Dat zorgt voor een betere hechting en voorkomt ook hier dat vocht in de platen dringt.

VDD Interieurafwerking voor jouw gyprocwerken in West-Vlaanderen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw renovatiewerken? De plaatsers van VDD zijn met hun jarenlange ervaring echte experts in het vak.

Samen met jou bekijken ze de mogelijkheden op basis van jouw wensen en situatie. Zo kan je rekenen op de meest efficiënte manier van werken en een uitstekend resultaat.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor gyproc?

Gyproc wordt vaak gebruikt door een aannemer omdat dit een materiaal is dat snel te verwerken is, licht en uitermate geschikt bij renovatie en verbouwingen. Je kan snel een gyproc plafond plaatsen, een scheidingswand zetten of een valse wand of voorzetwand plaatsen van gyproc. Nog een groot voordeel van het werken met gipsplaten is de mogelijkheid tot afwerking.

Wat kosten gyprocwerken Vlaams-Brabant?

Gyprocwerken kunnen variëren in kostprijs. Omdat er verschillende soorten gyproc bestaan zal dit een van de factoren zijn dat zal meespelen. Ook de manier waarop de platen geplaatst worden speelt hier mee. Worden ze geplaatst op een metalen frame of op hout? Tot slot heb je ook steeds de oppervlakte en de hoeveelheid materiaal dat een rol zal spelen bij het bepalen van de kostprijs. Voor een nauwkeurige offerte kan je steeds contact opnemen met ons. Wij helpen je graag verder.

Kan gyproc gebruikt worden in een vochtige ruimte?

Je je kan gyproc gebruiken in vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld je badkamers. Wel is belangrijk dat we dit op voorhand weten zodat we vochtresistente gipsplaten kunnen gebruiken.

Wat is het verschil tussen een scheidingswand en een voorzetwand?

Het grootste verschil tussen een scheidingswand en een voorzetwand is waar deze geplaatst worden. Een scheidingswand is een wand dat een ruimte zal opdelen. Deze worden altijd geplaatst op frames en worden meestal voorzien van isolatie. De montage duurt ook langer. Een voorzetwand is, zoals de naam zegt, een wand dat voor een bestaande muur wordt gezet. Deze verbergen dan een niet afgewerkte muur, kabel of leidingen. De montage kan veel sneller gebeuren afhankelijk van de staat van de muur.

Hoeveel kg kan je een een gipswand hangen?

Gyproc wanden kunnen afhankelijk van hun dikte en infrastructuur een bepaald gewicht dragen. Veel hangt af van het soort plaat dat gebruikt wordt en de pluggen. Als je graag een toestel of voorwerp wil ophangen aan je gyproc wanden dan is het steeds goed om hier vooraf over na te denken zodat we bij het plaatsen van gyproc rekening kunnen houden met de juiste diktes en mogelijkheden. Heb je vragen of wil je meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze experts.

Welke mogelijkheden heb je bij het gebruik van gyproc?

Voor gyproc wanden en gyproc plafonds zijn heel wat mogelijkheden. We sommen hier de belangrijkste en meest gekozen toepassingen op. Je kan kiezen voor:

 • Voorzetwand
 • Dubbele voorzetwand
 • Scheidingswand
 • Dubbele scheidingswand
 • Vrijdragend verlaagd plafond
 • Afgehangen plafond
 • Verlaagd plafond

Zoals je kan zien heb je bij het plaatsen van gyproc steeds heel wat verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van wanden en plafonds. Vraag daarom steeds raad aan je vertrouwde gyproc plaatser om je bij te staan bij het maken van de juiste keuze.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.