Gyprocwerken Sint-Niklaas

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw gyprocwerken in Sint-Niklaas? VDD Interieurafwerking is de specialist in het bouwen en verbouwen met gyproc.

De keuze voor gyproc is dan ook altijd een goede. Je creëert namelijk een propere afwerking in je woning. Bovendien brengen gyprocplaten heel wat voordelen met zich mee. Daarom staat het ook op nummer één bij de meeste vakmannen.

Verbouw en renoveer met plezier en kies voor de beste aannemer voor jouw gyprocwerken in Sint-Niklaas. VDD Interieurafwerking helpt je met plezier bij de keuze van de juiste gyproc platen, de metal stud profielen en uiteraard ook een nette afwerking.

icon1
Inleving in de gedachtegang en wensen van de klant.
icon2
Géén gebondenheid aan merken – dus advies voor betere tot beste oplossing voor het project.
icon3
Flexibiliteit en nakomen van afspraken en planning
icon4
Bedrijfsleider meer dan 30 jaar ervaring in wanden en plafonds

De interessante voordelen van gyproc

Voor het bouwen of verbouwen van een woning kiezen we bij Gyprocwerken in Sint-Niklaas vaak voor gyproc, en dat doen we niet zomaar. Je kan het aan eender welke vakman vragen, ze zullen het unaniem bevestigen: gyproc is een betaalbare en efficiënte manier om je plafonds en wanden te plaatsen. Ga je met VDD Interieurafwerking in zee voor je gyprocwerken in Sint-Niklaas, dan krijg je de deskundigheid en nauwkeurige plaatsing er meteen bij!

Daarnaast heeft gyproc nog heel wat voordelen te bieden:

 • Gemakkelijk en efficiënt
 • Licht in gewicht
 • Duurzaam
 • Eenvoudige afwerking
 • Strak resultaat
 • Brandveilig
 • Waterafstotend
 • Makkelijk weg te nemen en te vervangen
 • Isolerend

Je ziet dus: er is geen reden om niet voor gyprocwerken in Sint-Niklaas te kiezen.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je benieuwd wat een renovatie of bouw met gyproc je zal kosten? Bij VDD Interieurafwerking kan je vrijblijvend een persoonlijke offerte aanvragen op maat van jouw project.

Verbouwing gepland? Dat doe je met Gyprocwerken in Sint-Niklaas

Je wil natuurlijk dat jouw gyprocwerken vakkundig en nauwkeurig gebeuren. Daarom is VDD Interieurafwerking een betrouwbare aannemer voor jouw gyprocwerken in Sint-Niklaas. Onze plaatsers in de regio Sint-Niklaas hebben de nodige kennis en ervaring om jou een schitterende service te bieden. De gyproc wanden en plafonds worden dan ook steeds zorgvuldig geplaatst om zo een optimaal resultaat te garanderen.

Offerte aanvragen
gyprocwerken sint-niklaas

Na een samenwerking op verschillende werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD Interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs-kwaliteitverhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef.

Gyproc plafond

Storen de leidingen, balken of andere oneffenheden in het plafond je mateloos? Dan bieden gyproc platen de ideale oplossingen. Met een gyproc plafond kan je onafgewerkte zaken gemakkelijk camoufleren, en het is bovendien isolerend. Ook kan je er eenvoudig verlichting in plaatsen.

De verschillende mogelijkheden voor een gyproc plafond zijn:

 • Een afgehangen plafond
 • Een vrijdragend plafond
 • Een verlaagd plafond
 • Een vals plafond

Scheidingswand in gyproc

Weet je niet hoe je de huidige indeling van je woning moet aanpakken? Overweeg dan om een nieuwe scheidingswand te plaatsen. Deze snelle en gemakkelijke methode deelt de ruimte opnieuw in. Onze gyprocplaatsers plaatsen de wand op een metalen profiel of op houten balken. Bijkomend kan je kiezen voor extra isolatie tussen de platen. Ook kan je ervoor opteren om ramen of deuren te integreren in de gyproc wand. Er zijn dus heel wat mogelijkheden, en onze experts weten hoe ze deze gyprocwerken moeten aanpakken.

Voorzetwand in gyproc

Stoot je tijdens een verbouwing op een lelijke binnenmuur? Geen probleem, want dat is eenvoudig op te lossen met een gyproc voorzetwand. Net als bij de scheidingswand worden je muren binnenshuis netjes afgewerkt en ogen ze proper en modern.

Voorzetwand

Waarom jouw gyprocwerken in Sint-Niklaas uitbesteden?

Gyprocwerken uitvoeren is niet heel moeilijk. Wel moet je enige kennis van zaken hebben om een proper en nauwkeurig resultaat te bekomen. De plaatsers van VDD Interieuradvies zijn experts op het vlak van gyproc.

Bovendien kunnen ze je helpen met al je vragen over gyproc platen. Ze weten welke platen je moet gebruiken, welke isolatie nodig is, of je kan werken met houten balken of een metalen frame, wat het resultaat zal zijn, wat de prijs van je werken zijn…

Kortom: kies je VVD Interieuradvies voor je gyprocwerken in Sint-Niklaas, dan kan je rekenen op echte vakmensen.

Gyproc afwerken

Gyproc laten plaatsen is het begin, maar de afwerking mag zeker niet vergeten worden. Nadat je gyprocplaten aan je plafond of wand zijn bevestigd, moet je ook aan de afwerking denken, zoals de schilderwerken of de verlichting. Kijk hierbij vooral naar waar jouw persoonlijke voorkeur uitgaat en wat het beste past bij het interieur van jouw woning.

Ook hierbij kan VDD Interieuradvies je helpen. Ze geven professionele raad en denken samen met jou na over de geschikte afwerking.

Voegen of plamuren

Nadat je gipsplaten hebt geplaatst, zijn er naden tussen de verschillende platen zichtbaar. Om dit volledig weg te werken en een egale oppervlakte te bekomen, kan je deze naden voegen. Zo krijg je een effen vlak dat je gemakkelijker kan schilderen of behangen.

Schilderen

Gevoegde en geschuurde gyprocplaten zijn het ideale oppervlak om te schilderen. Gebruik eerst een primer, zo creëer je extra hechting voor de verf en op die manier trekt vocht niet in de platen.

De experts van VDD Interieuradvies gaan voor een haarfijne afwerking van jouw schilderwerken.

Gyproc Werken
Scheidingswand Gyproc

Behangen

Naast schilderen, kan je de gyprocplaten ook behangen. Door de egale vlakte van de platen is behangen nog gemakkelijker dan op een ander type muur. Werk ook hier eerst met een primer voordat je de platen gaat behangen. Dit beschermt, net als bij schilderen, tegen intrekkend vocht. Een gespecialiseerde primer zorgt er bovendien voor dat je het behang later gemakkelijker kunt verwijderen.

Betegelen

Een derde mogelijkheid om je gyprocwerken netjes af te werken, is betegelen. Gebruik eerst een gespecialiseerd voorstrijkmiddel dat geschikt is voor gyproc. Zo creëer je een goede hechting en voorkom je dat vocht in de platen trekt.

De betegeling gebeurt op dezelfde manier als bij andere muren. In tegenstelling tot behangen of schilderen, is betegelen iets complexer. Werk daarom samen met een professioneel bedrijf in de omgeving van Sint-Niklaas.

Je kan gyproc gewoon betegelen zoals elke andere muur. Tegelen is wel de minst eenvoudige manier om je muren en plafond af te werken, dus een gespecialiseerde vakman is hierbij aangeraden. Met een professionele vakman voor je gyprocwerken in Sint-Niklaas hoef je jezelf geen zorgen te maken.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

Referenties in Sint-Niklaas

Zoek je een betrouwbare en deskundige aannemer voor jouw gyprocwerken in Sint-Niklaas? Dan zijn de plaatsers van VDD Interieuradvies je tot uw dienst. Dankzij onze expertise binnen de gyprocwerken ben je zeker van een nauwkeurig resultaat. Wij zijn actief in Oost-Vlaanderen: Aalst, Gent, Oudenaarde; Antwerpen: Mechelen; Vlaams-Brabant: Leuven; West-Vlaanderen: Kortrijk

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.