Geluidsisolatie muur

Heeft u last van geluiden van buiten of zijn de buren luidruchtig? Geluidsisolatie van de muren is onmisbare type isolatie, zeker wanneer u in een rumoerige omgeving woont. Ook wanneer het gebouw zich in een rustige omgeving bevindt, is het een goed idee om rekening te houden met de geluidsisolatie van muren. Rust en stilte is namelijk een luxe die steeds schaarser wordt. Zorg er voor dat u kunt genieten van absolute stilte binnenshuis!

De geluidsisolatie van een muur kan gebeuren voordat het gebouw wordt opgeleverd, maar er zijn ook efficiënte oplossingen voor bestaande muren. Geluidsisolatie is een must voor alle nieuwe gebouwen, maar ook bij de renovatie van een bestaand gebouw denkt u best eerst even goed naar over de geluidsisolatie.

Types geluidsisolatie voor muren

Geluiddempende isolatie zorgt voor een akoestische absorptie van vervelende omgevingsgeluiden. Dit type isolatie zorgt ervoor dat irritante geluiden geabsorbeerd worden. U zal dus minder last ervaren wanneer iemand een deur wat luidruchtig dicht gooit. Bovendien zorgt geluiddempende isolatie voor muren er ook voor dat de akoestiek binnen de ruimte aangenamer wordt.

Geluidswerende isolatie houdt geluiden effectief tegen wanneer die geluiden van binnen komen, maar ook wanneer deze geluiden van buitenaf komen. Met geluidswerende isolatie geniet u voortaan van complete rust binnenshuis.

Kurk als geluidsisolatie voor de muren

Kurk is een perfecte oplossing voor de geluidsisolatie van muren. Het materiaal is aangenaam in al zijn vormen en dempt geluiden efficiënt. Kurk wordt niet alleen gebruikt voor de geluidsisolatie van muren en vloeren, maar het wordt ook toepast als stijlelement in een ruimte.

Maak gebruik van de natuurlijke voordelen die kurk te bieden heeft. Het gebruik van kurk voor de isolatie van muren is dus een mooie oplossing, zowel esthetisch als voor de geluidsisolatie.

Geluidsisolatie slaapkamer muur

De slaapkamer is een ruimte waar we graag genieten van duisternis en stilte. Het laatste wat de slaapkamer nodig heeft, is het gestommel van de buren die lawaai maken wanneer u probeert te slapen. Het is dus van essentieel belang voor uw nachtrust dat de slaapkamer goed geïsoleerd is.

Ook voor de geluidsisolatie van de slaapkamermuur kunt u bij vdD-Interieurafwerking terecht!

Prijs voor de geluidsisolatie van een muur

Benieuwd naar de prijs voor de geluidsisolatie van uw muren? De kostprijs van geluidsisolatie varieert afhankelijk van de gebruikte materialen en methoden. vdD-Interieurafwerking is niet gebonden aan specifieke merken. Op die manier kunnen we u altijd de beste prijzen aanbieden en ons advies voor uw project aanpassen aan uw specifieke noden en behoeften. Bekijk ook ons advies naar geluidsisolatie van plafonds.

Wenst u graag meer informatie over de mogelijkheden of bent u op zoek naar persoonlijk advies voor uw project? Neem dan zeker telefonisch contact met ons op via het nummer 052 52 06 19 of vul ons online contactformulier in om een offerte aan te vragen. We staan steeds klaar voor onze klanten en helpen u graag verder met vakkundig advies.

"Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…