Verplaatsbare scheidingswanden

Verplaatsbare scheidingswanden

Verplaatsbare scheidingswanden: efficiënte ruimte indeling

Uw huis wenst u in te delen in verschillende ruimtes, als een keuken, een woonkamer, een eetkamer enzoverder. Uw kantoorruimte heeft nood aan verschillende bureaus. De oplossing? Onze niet-dragende, verplaatsbare scheidingswanden. VDD-Interieurafwerking laat op deze manier toe uw ruimtes in te delen hoe u maar wilt. Discretie, rust, stilte, privacy: al deze eigenschappen bieden we u in één enkele oplossing. Kom hieronder alvast meer te weten.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

 

 

Niet dragende verplaatsbare scheidingswanden, keuze ten top

Niet dragende verplaatsbare scheidingswanden, keuze ten top

Een ruimte kan van tijd tot tijd veel te groot zijn voor het doeleinde waarvoor het moet dienen. Een heel grote woonkamer kunt u bijvoorbeeld opsplitsen in een living en in een eetkamer of in een zitgedeelte en een bureauruimte. Een doorlopende kantoorruimte kunt u indelen in diverse werkcompartimenten, ideaal voor verschillende werknemers op de werkvloer. Dit alles klinkt toch ideaal, niet? Wel, de verplaatsbare scheidingswanden van VDD-Interieurafwerking is de oplossing die u zoekt.

Mobiele scheidingswanden

Bent u op zoek naar praktische en flexibele oplossingen om uw ruimte optimaal te benutten? Mobiele scheidingswanden bieden de perfecte oplossing voor het creëren van multifunctionele ruimtes zonder grote verbouwingen. Of u nu een kantoor, een conferentieruimte of een evenementenlocatie heeft, mobiele scheidingswanden passen zich moeiteloos aan uw behoeften aan.

Mobiele scheidingswanden zijn niet alleen stijlvol, maar ook geluidsisolerend en gemakkelijk te verplaatsen. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig een ruimte herinrichten en aanpassen aan veranderende vereisten.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Demonteren van uw verplaatsbare scheidingswand?

Verplaatsbare wanden bestaan uit volle modules al dan niet beglaasd. Hierdoor is het mogelijk om zonder al te grote ingrepen op een vlotte manier de ruimte in te delen met een waaier aan materialen op het gebied van afwerking van de panelen, deuren en profielen. Wenst u echter op een dag dezelfde ruimte in te richten op een anders plaats in de kantoorruimte? Dit kan. De verplaatsbare scheidingswand wordt dan probleemloos gedemonteerd en verplaats naar een andere locatie. Aanstonds is de wand door haar afgewerkte panelen klaar om in gebruik te nemen. Wenst u de ruimte toch nog te vergroten? Ook géén probleem, VDD-Interieurafwerking plaatst er met plezier een module bij.

VDD-Interieurafwerking als partner voor uw verplaatsbare scheidingswanden

Onze medewerkers zijn één voor één opgeleid en gecertificeerd om alle werkzaamheden tot in de puntjes uit te voeren. U bent op deze manier gegarandeerd van enkel en alleen een perfect eindresultaat met een 100% tevredenheidsgarantie. Zolang u niet voor deze volle 100% tevreden bent, gaan onze medewerkers niet naar huis totdat aan al uw wensen is voldaan. Ontdek ook onze lichte scheidingswanden.

Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.