een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Verplaatsbare scheidingswanden

Contacteer ons

Uw huis wenst u in te delen in verschillende ruimtes, als een keuken, een woonkamer, een eetkamer enzoverder. Uw kantoorruimte heeft nood aan verschillende bureaus. De oplossing? Onze niet-dragende, verplaatsbare scheidingswanden. VDD-Interieurafwerking laat op deze manier toe uw ruimtes in te delen hoe u maar wilt. Discretie, rust, stilte, privacy: al deze eigenschappen bieden we u in één enkele oplossing. Kom hieronder alvast meer te weten.

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Keuze te over met onze niet dragende verplaatsbare scheidingswanden

Een ruimte kan van tijd tot tijd veel te groot zijn voor het doeleinde waarvoor het moet dienen. Een heel grote woonkamer kunt u bijvoorbeeld opsplitsen in een living en in een eetkamer of in een zitgedeelte en een bureauruimte. Een doorlopende kantoorruimte kunt u indelen in diverse werkcompartimenten, ideaal voor verschillende werknemers op de werkvloer. Dit alles klinkt toch ideaal, niet? Wel, de verplaatsbare scheidingswanden van VDD-Interieurafwerking is de oplossing die u zoekt.

Demonteren van uw verplaatsbare scheidingswand?

Verplaatsbare wanden bestaan uit volle modules al dan niet beglaasd. Hierdoor is het mogelijk om zonder al te grote ingrepen op een vlotte manier de ruimte in te delen met een waaier aan materialen op het gebied van afwerking van de panelen, deuren en profielen. Wenst u echter op een dag dezelfde ruimte in te richten op een anders plaats in de kantoorruimte? Dit kan. De verplaatsbare scheidingswand wordt dan probleemloos gedemonteerd en verplaats naar een andere locatie. Aanstonds is de wand door haar afgewerkte panelen klaar om in gebruik te nemen. Wenst u de ruimte toch nog te vergroten? Ook géén probleem, VDD-Interieurafwerking plaatst er met plezier een module bij.

VDD-Interieurafwerking als partner voor uw verplaatsbare scheidingswanden

Onze medewerkers zijn één voor één opgeleid en gecertificeerd om alle werkzaamheden tot in de puntjes uit te voeren. U bent op deze manier gegarandeerd van enkel en alleen een perfect eindresultaat met een 100% tevredenheidsgarantie. Zolang u niet voor deze volle 100% tevreden bent, gaan onze medewerkers niet naar huis totdat aan al uw wensen is voldaan. Ontdek ook onze lichte scheidingswanden.

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input