Houten voorzetwanden

Houten voorzetwanden

Houten wanden, wandbekleding of lambrisering

Warmte, knusheid: werk uw woning af met natuurlijke elementen en u creëert rust. Bijvoorbeeld met houten wanden of verrassende wandbekleding. Het effect? Speels én luxueus. Daarom past deze finishing touch even goed in een jong en trendy interieur, als in een industriële loft of een bonte woning met leuke vintagespullen.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

 

 

Handige houten wanden of wandbekleding

Handige houten wanden of wandbekleding

Onze vaklui plaatsen uw houten wanden of wandbekleding in een oogwenk. U kiest uit een waaier van texturen, en diepe en zachte natuurtinten. Heradem bij het op-en-top gezellige, organische resultaat.

 

Kies voor houten wanden of wandbekleding

Wilt u een woning met een hart van hout? Neem dan nu contact op met onze wandspecialisten. Zij zijn uit het juiste hout gesneden om elke wand in een nieuw jasje te stoppen. Naast onze voorzetwanden in hout kunnen ook onze houten plafonds van dienst zijn voor uw project.

Onze leveranciers:

  • Maestro
  • Unilin clic-Wall
  • Lambris

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.