een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Voorzetwanden in hout

Contacteer ons

Thuiskomen met houten wanden of wandbekleding of lambrisering

Warmte, knusheid: werk uw woning af met natuurlijke elementen en u creëert rust. Bijvoorbeeld met houten wanden of verrassende wandbekleding. Het effect? Speels én luxueus. Daarom past deze finishing touch even goed in een jong en trendy interieur, als in een industriële loft of een bonte woning met leuke vintagespullen.

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Handige houten wanden of wandbekleding

Onze vaklui plaatsen uw houten wanden of wandbekleding in een oogwenk. U kiest uit een waaier van texturen, en diepe en zachte natuurtinten. Heradem bij het op-en-top gezellige, organische resultaat.

Kies voor houten wanden of wandbekleding

Wilt u een woning met een hart van hout? Neem dan nu contact op met onze wandspecialisten. Zij zijn uit het juiste hout gesneden om elke wand in een nieuw jasje te stoppen. Naast onze voorzetwanden in hout kunnen ook onze houten plafonds van dienst zijn voor uw project.

Onze leveranciers:

 • Maestro
 • Unilin clic-Wall
 • Lambris
 • ...

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input