een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Lichte scheidingswanden

Contacteer ons
VdD plaatst razendsnel lichte scheidingswanden in gipskartonplaten. VdD plaatst razendsnel lichte scheidingswanden in gipskartonplaten.

Lichte scheidingswanden voor een cleane look

U wilt een cleane look creëren in uw kantoor, maar geen werkgemak inboeten? Scheid dan zones af met lichte, maar stevige scheidingswanden: bijvoorbeeld in een ontvangst- of onderzoeksruimte. Installeer uw lichte scheidingswanden, samen met VDD - Interieurafwerking bvba. Want wij plaatsen razendsnel lichte scheidingswanden in gipskartonplaten.

Klanten getuigen

 • "Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Budgetvriendelijke lichte scheidingswanden

U wilt snel extra ruimtes creëren, tegen een zachte prijs? Om een landschapskantoor in te delen bijvoorbeeld? Kies dan voor lichte scheidingswanden. Want de rekening zet u niet met uw rug tegen de muur. Bovendien plaatsen onze ervaren vakmannen deze lichte scheidingswanden in een handomdraai.

Lichte scheidingswanden in uw pand

Neem contact op met onze wandspecialisten. Zij bespreken uw pasklare oplossing: lichte scheidingswanden, verplaatsbare wanden of voorzetwanden in hout.

Snel een antwoord op uw vraag? Bel ons dan vrijblijvend op via het telefoonnummer 052 52 06 19.

Onze leveranciers:

 • Gyproc
 • Siniat(Lafarge)
 • Knauf
 • ...

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input