een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Lichte scheidingswanden

Contacteer ons
VdD plaatst razendsnel lichte scheidingswanden in gipskartonplaten.VdD plaatst razendsnel lichte scheidingswanden in gipskartonplaten.

Lichte scheidingswanden voor een cleane look

U wilt een cleane look creëren in uw kantoor, maar geen werkgemak inboeten? Scheid dan zones af met lichte, maar stevige scheidingswanden: bijvoorbeeld in een ontvangst- of onderzoeksruimte. Installeer uw lichte scheidingswanden, samen met VDD - Interieurafwerking bvba. Want wij plaatsen razendsnel lichte scheidingswanden in gipskartonplaten.

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Budgetvriendelijke lichte scheidingswanden

U wilt snel extra ruimtes creëren, tegen een zachte prijs? Om een landschapskantoor in te delen bijvoorbeeld? Kies dan voor lichte scheidingswanden. Want de rekening zet u niet met uw rug tegen de muur. Bovendien plaatsen onze ervaren vakmannen deze lichte scheidingswanden in een handomdraai.

Lichte scheidingswanden in uw pand

Neem contact op met onze wandspecialisten. Zij bespreken uw pasklare oplossing: lichte scheidingswanden, verplaatsbare wanden of voorzetwanden in hout.

Snel een antwoord op uw vraag? Bel ons dan vrijblijvend op via het telefoonnummer 052 52 06 19.

Onze leveranciers:

 • Gyproc
 • Siniat(Lafarge)
 • Knauf
 • ...

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input