Referenties

MPC ROOSDAAL

MPC Roosdaal is een begeleidingsruimte voor kinderen met belemmeringen. In opdracht van de bouwfirma Kiekens, hebben we het oudere gedeelte (phase 1) samen gerenoveerd en de ruimte ingedeeld met het plaatsen van gipskern-scheidingswanden, ook wel Metalstudwanden genoemd. In de sanitairen zijn tevens de hangtoiletten bekleed met gipskernpanelen van het merk Siniat, ook wel Geberits genoemd. Verlaagde gipskernplafonds in de sanitairen voor een strakke en effen afwerking. De grotere ruimten zijn uitgevoerd met Rockfon tegelplafonds voor een betere akoestische absorptie. De witte Rockfon Krios panelen geven een optimale lichtreflectie en hierdoor klaren de ruimten helemaal op met weinig daglicht. Brandwerende bekledingen en omkastingen zijn gebeurd met RF-gipskernpanelen van het merk Gyproc.  Binnen ditzelfde concept zijn er ook materialen verwerkt van Promat voor de hogere RF-waarden.

2014 was er de nieuwbouw en in opdracht van de bouwfirma Gillicon starten wij phase 2 met het plaatsen we nieuwe scheidingswanden. Dit voor de indeling van kamers alsook de indeling van de sanitairen. In de scheidingswanden worden de nodige versterkingen voorzien voor het ophangen van sanitaire toestellen en ook hier worden de hangtoiletten bekleed met gipskernpanelen van vloer tot plafond voor een strakke uitvoering. Net als in fase 1 zijn de buitenste platen van alle wanden voorzien van stootvaste platen van het merk Siniat met de commerciële naam Ladura. Gelijkwaardig product aan de Duragyp.

De wanden worden op vraag afgewerkt F2a ( het vroeger schidersklaar). Nu is het aan de schilder om ze om te toveren tot een mooi effen wit vlak. Tussen onze gipskernwanden worden er nadien verplaatsbare wanden geplaatst met beglaasde gedeelten.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.


Gerelateerde Referenties

REFERENTIES

Uitbekleden zolder Oost-Vlaanderen