een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Brandwerende voorzetwanden

Contacteer ons
Brandwerende voorzetwanden

Brandwerende voorzetwanden, het begrip zegt het zelf: ze zijn ideaal voor de brandwerende wegwerking van grote installaties of wandoneffenheden. Bovendien kunt u deze ook gebruiken als warmte-isolatie, perfect toch? Inderdaad, VDD-Interieurafwerking zorgt steevast voor all-in-one oplossingen, waarbij uw veiligheid en comfort onze twee voornaamste streefdoelen vormen. Bekijk hieronder alvast wat onze brandwerende voorzetwanden voor u kunnen betekenen!

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Brandwerende voorzetwanden als garantie voor uw veiligheid

Ongeacht waarvoor u brandwerende voorzetwanden voor wenst aan te schaffen, de ruimtes in kwestie moeten worden beschermd van mogelijke brandhaarden die kunnen ontstaan ter hoogte van onder andere de technische schachten. Het is onverantwoord dat de bouwlagen wel degelijk worden beschermd maar de investering verloren gaat door een hiaat in het gehele concept.

De brand slaat namelijk vaak uit naar andere verdiepingen en dit door aanwezige openingen. Wilt u deze vlammen een halt toeroepen, zodat het niet naar andere verdiepingen kan gaan? Ga dan voor onze brandwerende voorzetwanden. Nog niet geheel overtuigd? Bedenk dat even dat u misschien zelf het slachtoffer kunt worden van de onderliggende bouwlaag, die niet brandwerend werd opgesteld tegen de vuurhaard... Inderdaad, brandveiligheid voor iedereen is steeds de beste oplossing!

Bovendien kunnen voorzetwanden ook zijdelings aangelegen panden beschermen. Het vuur verspreidt zich immers niet enkel in één richting! Met onze brandwerende voorzetwanden voorziet u met andere woorden niet alleen uzelf van een grote bescherming, maar ook uw buren.

Ontdek uiteraard ook onze infopagina over brandwerende scheidingswanden.

We leveren brandwerende voorzetwanden aan aantrekkelijke prijzen

Dacht u dat brandwerende voorzetwanden u ettelijke fortuinen zouden kosten? Dan maakt VDD-Interieurafwerking hiermee graag komaf. Onze wanden zijn immers beschikbaar voor iedereen en samen met u wordt gekeken naar de meest geschikte oplossing volgens uw situatie, budget en persoonlijke voorkeuren. We bieden kwaliteit aan een voordelige prijs en dit van topmerken, zoals Gyproc, Promat, Siniat, Fermacell en ga zo maar verder. Niet alleen uw veiligheid verdient de allerbeste voorzorgsmaatregelen, maar ook uw woonst.

Kies voor een optimaal veilig gevoel in huis, op kantoor of eender waar en ga vandaag nog voor onze brandwerende voorzetwanden.

Indien u meer te weten wilt komen omtrent de prijzen en mogelijke uitvoeringen, kunt u ons steeds contacteren op het nummer 052 52 06 19. Voor een offerte kunt u te allen tijde ons online offerteformulier invullen. VDD-Interieurafwerking hoopt hoe dan ook zo snel mogelijk uw veiligheid te mogen garanderen.

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input