Akoestische isolatie muren

Irritante of eentonige geluiden die van buitenaf komen, werken al snel op de zenuwen. De ene locatie is gevoeliger voor geluidsoverlast dan de andere. Over het algemeen genieten we niet zo zeer van straatlawaai of het geluid van voorbij razend verkeer. U wil waarschijnlijk liever profiteren van je welverdiende rust wanneer u thuis bent. Daarom is het een slim idee om te investeren in akoestische isolatie van de muren of plafonds.

Akoestische isolatie: geluidswerend en geluiddempend

Akoestische isolatie heeft op verschillende vlakken voordelen. De isolatie is dan ook in verschillende vormen verkrijgbaar. Met geluidswerende isolatie bedoelen we meestal een isolatie tegen geluiden van buitenaf.

Maar u kunt ook oplossingen voorzien die de geluidsbeleving in een ruimte verbeterd. Met een akoestische isolatie van de muren vermindert u zowel geluiden die van buiten komen, als de nagalm die geluiden van in de ruimte veroorzaken.

Akoestische muurisolatie voor een hogere levenskwaliteit

Stilte is een deugd die we op weinig plaatsen nog kunnen vinden. Overal worden we overvallen door overweldigende geluiden en impressies. Je thuis behoort dan ook de nodige rust te bieden die je nodig hebt na een lange dag vol afleiding en lawaai.

Geniet van een hogere levenskwaliteit door af en toe wat tijd in stilte door te brengen. Sluit de buitenwereld effectief buiten!

Een optimaal geluidsklimaat binnenshuis

Onze akoestische isolatie houdt alle vormen van geluid tegen. Dat betekent dat storende geluiden van buitenaf effectief buiten blijven. Ook geluiden die binnenshuis ontstaan, zoals je afwasmachine, espressomachine, … zullen gedempt worden.

Zo gaat akoestische isolatie in of tegen de muren ook nagalm tegen. U geniet dus in uw woning van een aangename geluidsbeleving en een zachte, ontspannende ervaring.

Prachtig verwerkt in het interieur

Akoestische muurisolatie wordt steeds mooi verwerkt in de bestaande structuren. Of we de isolatie nu aanbrengen aan de muur of aan het plafond, we zorgen steeds voor een prachtig geïntegreerd resultaat. Zo geniet je altijd van een aangename geluidsomgeving, zonder dat het zichtbaar is in je interieur.

Wil u ook akoestische isolatie voor je muren?

Bij ons kunt u terecht voor allerlei toepassingen voor de isolatie van geluiden. Wij plaatsen akoestische muurisolatie voor wanden, plafonds, scheidingswanden, en meer. Afhankelijk van uw situatie en wensen, zorgen wij voor een effectieve oplossing. Zo geniet u binnenkort ook van een rustgevende stilte in huis.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verdere met een doordachte akoestische oplossing!

"Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…