een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Akoestische voorzetwanden

Contacteer ons
Investeren in akoestische voorzetwanden is misschien wel de beste investering die u ooit zal doen. Het zal voorgoed het lawaai buitenhouden. Investeren in akoestische voorzetwanden is misschien wel de beste investering die u ooit zal doen. Het zal voorgoed het lawaai buitenhouden.

Woont u dicht bij een druk verkeerspunt? Of ligt uw kantoor naast een lawaaierige fabriek? Hou harde geluiden op vakkundige wijze buiten en investeer in akoestische isolatiewanden om uzelf van rust en stilte te voorzien. U concentreert zich optimaal op uw taken, of geniet van de vredige kalmte. Vraag meer informatie aan onze specialisten. Zij gidsen u naar de beste akoestische isolatiewanden op de markt.

Klanten getuigen

 • "Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Akoestische voorzetwanden, wat zijn deze precies?

Voorzetwanden op zich zijn in feite lichte constructies, dewelke worden aangebracht voor een basiswand met als doel de akoestische isolatie van de muur in kwestie te verbeteren of te optimaliseren. Klinkt dit zwaar in de oren? Geen nood, het gewicht van deze voorzetwand is niets vergelijken met dat van de basiswand. Ook zal deze niet al te veel plaats innemen, aangezien de constructie een tiental centimeter zal bedragen.

Investeren in akoestische voorzetwanden is misschien wel de beste investering die u ooit zal doen. Waarom? Omdat u het lawaai voorgoed zal buiten houden, waardoor u uw leef- en wooncomfort aanzienlijk zal verhogen. Niet alleen bij u thuis kunt u op deze manier weer optimaal genieten, maar ook op de werkvloer bieden akoestische voorzetwanden een absolute plus.

Additioneel kan u ook opteren voor onze akoestische geluidsdempende plafonds of akoestische geluidswerende plafonds

Akoestischewanden: troef aan huis bij VDD-Interieurafwerking!

VDD-Interieurafwerking werkt alleen maar met de meest kwalitatieve merken, materialen en producten. Uw woon- en werkcomfort is namelijk onze prioriteit en we zijn slechts tevreden als u als klant tevreden bent van onze diensten. Bovendien werken we met echte vakmensen, waardoor u weldra zult kunnen genieten van een nette en gedetailleerde afwerking. Het zal de finishing touch vormen in uw woonst of kantoorruimte, dankzij een stijlvolle wandafwerking. U heeft het voor het kiezen: houten wanden, lichte scheidingswanden, verplaatsbare wanden en ga zo maar verder: bij VDD-Interieurafwerking hebben we ongetwijfeld iets dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren, stijl en budget.

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input