Akoestische panelen

Akoestische panelen

Efficiënte akoestische hulpmiddelen

Akoestische panelen bieden vaak een oplossing tegen een te hoge nagalm tijd. Doordat geluiden reflecteren op harde materialen wordt de lawaaihinder versterkt en wordt het vaak onmogelijk om aangenaam met elkaar te praten. Daarom zijn akoestische hulpmiddelen zoals akoestische panelen vaak noodzakelijk.

Gehele muren kunnen worden bekleed maar er kan tevens in overweging met de klant akoestisch absorberende materialen geïntegreerd worden in zijn bestaande ruimte. Dit gebeurt zonder al teveel wijzigingen te moeten aanbrengen in zijn habitat. Wij gebruiken ook dergelijke toepassingen in auditoria, vergaderruimten, burelen, industriële ruimten, enz.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

 

 

Ontdek onze akoestische panelen

Ontdek onze akoestische panelen

Zorg ervoor dat je bij een vergadering niet met hoofdpijn de ruimte moet verlaten. Geluid maakt je moe. Hoe rustiger een gesprek kan verlopen, hoe meer aandacht de personen betuigen in het gesprek. Het veraangenaamt de sfeer van onderhandeling. Het maakt je leef- en werksfeer stukken aangenamer. Voor grotere ruimten laten we ons graag aanvullend adviseren door geluidsingenieurs. In samenspraak met hen bieden wij de meest aangename oplossingen.

Wat zijn de voordelen van akoestische panelen?

  • De ruimte gaat beter klinken
  • Betere verstaanbaarheid
  • Meer rust in de kamer

Meer informatie over akoestische panelen

Bekijk zeker ook onze pagina’s over akoestische geluidsdempende plafonds of akoestische geluidswerende plafonds. Bel ons vandaag nog op het nummer 052 52 06 19 om vrijblijvend alle informatie te krijgen. De merken waar o.a. mee samenwerken:

  • Rockfon
  • Ecophon
  • Eurocoustic
  • Pan-Terre
  • Bruynzeel multipanel

Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.