een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Akoestische panelen

Contacteer ons
Akoestische panelen gaan een hoge nagalmtijd tegen. VdD heeft de ervaring en expertise voor een succesvolle plaatsing. Akoestische panelen gaan een hoge nagalmtijd tegen. VdD heeft de ervaring en expertise voor een succesvolle plaatsing.

Akoestische panelen bieden vaak een oplossing tegen een te hoge nagalm tijd. Doordat geluiden reflecteren op harde materialen wordt de lawaaihinder versterkt en wordt het vaak onmogelijk om aangenaam met elkaar te praten. Daarom zijn akoestische hulpmiddelen zoals akoestische panelen vaak noodzakelijk.

Gehele muren kunnen worden bekleed maar er kan tevens in overweging met de klant akoestisch absorberende materialen geïntegreerd worden in zijn bestaande ruimte. Dit gebeurt zonder al teveel wijzigingen te moeten aanbrengen in zijn habitat. Wij gebruiken ook dergelijke toepassingen in auditoria, vergaderruimten, burelen, industriële ruimten, enz.

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Ontdek onze akoestische panelen

Zorg ervoor dat je bij een vergadering niet met hoofdpijn de ruimte moet verlaten. Geluid maakt je moe. Hoe rustiger een gesprek kan verlopen, hoe meer aandacht de personen betuigen in het gesprek. Het veraangenaamt de sfeer van onderhandeling. Het maakt je leef- en werksfeer stukken aangenamer. Voor grotere ruimten laten we ons graag aanvullend adviseren door geluidsingenieurs. In samenspraak met hen bieden wij de meest aangename oplossingen.

Wat zijn de voordelen van akoestische panelen?

 • De ruimte gaat beter klinken
 • Betere verstaanbaarheid
 • Meer rust in de kamer

Meer informatie over akoestische panelen

Bekijk zeker ook onze pagina's over akoestische geluidsdempende plafonds of akoestische geluidswerende plafonds. Bel ons vandaag nog op het nummer 052 52 06 19 om vrijblijvend alle informatie te krijgen. De merken waar o.a. mee samenwerken:

 • Rockfon
 • Ecophon
 • Eurocoustic
 • Pan-Terre
 • Bruynzeel multipanel

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input