Referenties

ONLINE FITNESS BRAKEL

Geruime tijd geleden heeft Online Fitness ons gecontacteerd om de fitness-ruimte gelegen te Ninove in te richten. Door het vertrouwen van de klant hebben we zelfs een paar aanvullende uitbreidingen mogen doen te Ninove. Recentelijk beschikt Online Fitness nu over een tweede pand te Brakel. Het oude pand van Lidl zal nu worden omgetoverd tot een Fitness-ruimte. Bepaalde gedeelten van het plafond zullen worden behouden, maar worden opgefrist. Bepaalde gedeelten zullen worden verwijderd om meer volume te geven aan de ruimte voor de warmte-energie die vrijkomt bij al die inspanningen. Een ander gedeelte zal worden ingericht in kleedkamers, toiletten, douches en sauna. Hiervoor zullen wij de buitenmuren aankleden met een voorzetwand bestaande uit metalen profielen met akoestische isolatie met dubbele beplating. De ruimten zullen worden ingedeeld met scheidingswanden metalen profielen (type Metalstud) met akoestische glaswol met aan beide zijden gipskernpanelen van 12.5mm (in de volksmond gyproc). Het geheel wordt afgewerkt met afwerking F2a ( de schilder doet nog een paar kleine voorbereidingen en start dan de schilderwerken). In de doucheruimten zal er een OSB III plaat worden voorzien voor het ophangen van de nodige accessoires en nadien worden voorzien van een vochtwerende plaat . Deze zal nadien worden betegeld. Inbouwtoiletten zullen ook worden omkleed opdat ze nadien netjes zouden verwerkt zitten in de wand en hiermee een homogeen geheel geven. In de ruimte achteraan zal er een geluidswerende wand worden geplaatst voorzien van de nodige akoestische strips en akoestische isolatie en beplaat met een dubbele beplating van soundbloc-panelen. We zullen hierbij het geluid dat door de wanden zou gaan maximaal tegenhouden. Dit is niet genoeg en aan het plafond moet ook worden gedacht. Daarom zullen we een plafond plaatsen type Rockfon dB. De panelen zullen zorgen dat het doorgaande geluid zo goed mogelijk wordt tegengehouden zonder afbreuk te doen aan de akoestische absorptie. De dansmuziek mag niet storend werken voor de mensen die er aerobic aan het doen zijn. Maar de buren mogen ook geen lawaaihinder ondervinden.

In het gangedeelte van de kleedkamers zullen er een zelfdragende plafonds worden geplaatst in gipskernpanelen ( van het merk Siniat). De profielen type Plagyp zullen worden opgehangen in een dubbele structuur die met elkaar verbonden dmv kruisverbinders en dan worden bekleed met gipskernpanelen met een afwerking F2a

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.


Gerelateerde Referenties

REFERENTIES

Uitbekleden zolder Oost-Vlaanderen