Referenties

AMCA Antwerpen

Eén grote ruimte moet worden ingedeeld in meerdere ruimten volgens de richtlijnen van de architect. Een verlaagd plafond met akoestisch panelen dewelke technisch vlot toegangkelijk is. Eén grote ruimte waarin gipskernwanden zijn gemonteerd met Siniat platen.

In de wanden komt er een akoestische isolatie waarbij de wand aan de prestaties voldoet die gewenst zijn door de klant. De wanden die van betonnen vloer  tot aan betonnen plafond moeten er voor zorgen dat de buur niet gehinderd wordt door het lawaai dat in het lokaal ernaast gebeurd.

Voor de nagalm wordt er een plafond met Eurocoustic Tonga Wit A24 – 1200*600*22mm panelen geplaatst In de kaderstructuur van het plafond worden de verlichtingstoestellen geïntegreerd. Zoals je ziet kan men d.m.v. scheidingswanden de ruimte ergonomisch indelen

bedrading wegwerken
OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.


Gerelateerde Referenties

REFERENTIES

Uitbekleden zolder Oost-Vlaanderen